Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba tartışılmaz...

Dünyanın halen en iyi forvetidir...

Herkes gelmeyeceğini bildiği için sallıyor gülün geçin

arkadaşlar saygı duyarım her görüşe ama drogba gelmesin ne demek :/ gönül rahatlığıyla 2 forvet yazabiliyomusunuz takıma eğer böyle bi fırsat varsa değerlendirmek çok mantıklı ki bu bizi şl de daha şanslı yapar

Bu arada bilet sitemiz süper çalışıyor demin hiç beklemeden içeri girdim. Pek bilet kalmamış. Bütün bloklara baktım toplasan 500-1000 arası bir bilet kalmış ki, yarın genel satışa çıkacak biletler. Almayan var ise son şansı.

BJK Maçında sadece bilet geliri ne kadar ? Fiyatlar ne durumda ? Sneijderin gelmesi etkilemiş mi kazancımızı ?

Ben de istemiyorum Drogba 'yı. Lakin bu görüşü doğru bir üslupla söylemekte fayda var.

Sonra "millet bana sataşıyor, yanıt verince ben ceza alıyorum" diye bize geliyorsunuz. Yapmayın, insanları yazdıklarınızla provoke etmeyin lütfen.

haklisin reis úl üstad, ama iyice simardik taraftar olarak.

Drogba yalan ahanda bura yaziyorum adam ac milandan 18 aylik 10 miljon euro istemis sizce fatih terim buna uzun verirmi mantikli dusunun (ornek ronaldinho)

Elinde Burak Umut Elmander gibi avrupa takımlarının defanslarını titretecek forvetler varken Drogba'ya ne gerek var.kıhkıhkıh

Drogba gelmesin diyeceğime kahtalı mıçı ile yasak aşk yaşarım daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt