Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Hoca Balta'yi neden adam edemedi , atayizler ?

Bu sefer şeref aydın fena çuvallayacak benden söylemesi. Aman hemen kızmayın biliyorum bende seviyorum kendisini. Ama her zaman papaz pilav yemezmiş.

colo toure gelir inşaallah CL de de oynayabiliyor süper transfer olur...

an itibarıyla galatasaraylı yöneticiler bu arkadaşımıza resmi sözleşme imzalatmak için güney afrika'ya uçmuşlardır.

(bkz: srfydn/#31808308)

(srfydn, 25.01.2013 16:04)

bahse girerim eboue vermiştir gazı drogbaya. gel beraber fenerin köşe direğine kayalım gibisinden :D

[video=youtube_share;dQJJJ2eDXTs]https://youtu.be/dQJJJ2eDXTs[/video] biraz izleyin relax olun:)

herkes benim uzerime geliyorda..

Drogba gelirse soyle gelmeli..

1. 6 ayligina kiralik

2. 2 forvetli sistem diyecegim ama aklim basmiyor biz kanatsiz nasil top oynariz.. (kanat adamimiz yok katiliyorum)

bide 2 forvet oynadigimiz an 8 milyon bonservis verdigin Amrabati tamamen cope atabilirsin (Amrabati hic sevmeyen biri olarak yazik diyorum, oyuncuya ve verilen paraya.

bilmiyorum yabanci siniri var benim kafam epey karisti allak bullak oldu..

Drogba geldi digelim..

Muslera,Dany,Eboue,Melo,Sneijder,Riera,Drogba

neyapacaz Hakan Baltayi sol bekemi koycaz? cok merak ediyorum acikcasi.. Rierayida begenmiyorum sol beke..

yani 100% lazim olan yere adam almayip nereye adam aliyoruz..

onun disinda

Murat Terim reis, guzel yazmisin.. haklisin..

haklı olmak değil. fikir alış verişi.

sezon başı olsa anlarım her dediğin lafa. zaman var-araştırır edersin.

hani bir sol beke talip olup 6 deyip 8 vermeyip drogba alıyorsak katılırım bak.

porta gibi örneklere girmeyelim bence. o genel bir olay. kim doğru yapıyorki bizmi doğru yapıcaz 2 sene önce bitik durumdan gelip.

burdaki faktör bak

hep dedim , şeref reis ide sordum. fatih hoca nasıl fikir- olumlu mu olumsuzmu? maliyet vs değil benim derdim. böyle bir olaya yöneliyorsan elbet bi yerlerden bişeyler gelir. zaten baros u göndersen drogbanın 6 aylık parasına eş değer.

Stoper yapalım o zaman :o

aslında balta geçen yıl çok da kötü değildi emre ç.dan iyi en azından :) yarım sezon daha katlanılanacak gibi

Drogba'ya 24 saat süre vermiş yönetim, %95 müspet diyorlar

:trollface:

S.a arkadaşlar

Drogba istenmezmi yapmayın :) bu kadar henry , pirlo, giggs , vs örnekleri var iken bonservis bedeli ödemeden 1 sene önce şampiyonlar ligini kaldıran adamı istememek :ayatollah: vizyon dedik her mesajımız da ama abartmıyormuyuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt