Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.794
- 2.063
Cevap: Transfer Nöbeti
Toure için gittilerse şaşırmam.
Toure için gittilerse şaşırmam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok geriden geliyorsun
güney afrika kaç saat sürüyor yöneticiler varmış mı![]()
Pire için yorgan yakalım diyorsun yani abi ?![]()
Fatih Hoca Balta'yi neden adam edemedi , atayizler ?
Zaten aşağı yukarı 8000-9000 bilet satışa çıktı kombineden bildiğim kadarı ile. Ortlama 200 tl gibi bir fiyata satılmış olması lazım biletlerin. demek ki sırf bu maçtan takribi 1.5-2 arası bir ciro yapar herhalde
Bu sefer şeref aydın fena çuvallayacak benden söylemesi. Aman hemen kızmayın biliyorum bende seviyorum kendisini. Ama her zaman papaz pilav yemezmiş.
an itibarıyla galatasaraylı yöneticiler bu arkadaşımıza resmi sözleşme imzalatmak için güney afrika'ya uçmuşlardır.
(bkz: srfydn/#31808308)
(srfydn, 25.01.2013 16:04)
herkes benim uzerime geliyorda..
Drogba gelirse soyle gelmeli..
1. 6 ayligina kiralik
2. 2 forvetli sistem diyecegim ama aklim basmiyor biz kanatsiz nasil top oynariz.. (kanat adamimiz yok katiliyorum)
bide 2 forvet oynadigimiz an 8 milyon bonservis verdigin Amrabati tamamen cope atabilirsin (Amrabati hic sevmeyen biri olarak yazik diyorum, oyuncuya ve verilen paraya.
bilmiyorum yabanci siniri var benim kafam epey karisti allak bullak oldu..
Drogba geldi digelim..
Muslera,Dany,Eboue,Melo,Sneijder,Riera,Drogba
neyapacaz Hakan Baltayi sol bekemi koycaz? cok merak ediyorum acikcasi.. Rierayida begenmiyorum sol beke..
yani 100% lazim olan yere adam almayip nereye adam aliyoruz..
onun disinda
Murat Terim reis, guzel yazmisin.. haklisin..
benden başka haberi olmayanlar da varmış gördüğüm kadarıyla. neyse bundan sonra seni takip ederiz
1.5-2 arası derken Mn € (Euro) mu ?
çok zor 15.5 saat :b5: