Gökhan Hoşer
Sarı Üye
- 25 Aralık 2009
- 644
- 0
- 1.126
Cevap: Transfer Nöbeti
Olmayan bir şeyi var gibi anlatmayacaksın o zaman renktaş. Yazık bak burada insanlar nasıl heyecan yapıyor. Bilmiyorsan bilmiyorum dersin olur.
Yaa harbiden anlamıyorum sizi. Adam birşey duymuş, duyduğunu gelip paylaşıyor. Hayır adam geliyor selam veriyor, daha selamının karşılığını vermeden aman abi canım abi duyum var mı diye 50tane mesaj geliyor, adam olmadığında yok diyor, duyduğunda da böyle böyle birşey duydum diyor.
Hayır birşey duydum ama emin değilim, emin olmayı beklicem dese etmedik küfür bırakmazsınız içinizden. Kesin birşey bilmiyor da vs vs... Duyduğunu gelir söyler, sallıyor da falan da filan da...
Hayır anlamıyorum Şeref aydın neden çuvallasın? Sanki transferi adam kendisi yapıyor? Duyduğunu gelip aktarmış, belki de yanlış bilgidir. Bu adamı kötü birisi yapmaz ki. Sonuçta başkan ile hoca arasında bile yanlış bilgiler dolaştırılabiliyor.
Olmayan bir şeyi var gibi anlatmayacaksın o zaman renktaş. Yazık bak burada insanlar nasıl heyecan yapıyor. Bilmiyorsan bilmiyorum dersin olur.