Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yaa harbiden anlamıyorum sizi. Adam birşey duymuş, duyduğunu gelip paylaşıyor. Hayır adam geliyor selam veriyor, daha selamının karşılığını vermeden aman abi canım abi duyum var mı diye 50tane mesaj geliyor, adam olmadığında yok diyor, duyduğunda da böyle böyle birşey duydum diyor.

Hayır birşey duydum ama emin değilim, emin olmayı beklicem dese etmedik küfür bırakmazsınız içinizden. Kesin birşey bilmiyor da vs vs... Duyduğunu gelir söyler, sallıyor da falan da filan da...

Hayır anlamıyorum Şeref aydın neden çuvallasın? Sanki transferi adam kendisi yapıyor? Duyduğunu gelip aktarmış, belki de yanlış bilgidir. Bu adamı kötü birisi yapmaz ki. Sonuçta başkan ile hoca arasında bile yanlış bilgiler dolaştırılabiliyor.

Olmayan bir şeyi var gibi anlatmayacaksın o zaman renktaş. Yazık bak burada insanlar nasıl heyecan yapıyor. Bilmiyorsan bilmiyorum dersin olur.

Galatasaray Taraftarı nın Hali ; Başkan oyuncu transferi için Özel Uçağını G. Afrikaya yollar....

Taraftar 1 : Ne zaman varaırlar ?

Taraftar 2 : Bilmem 15-16 saat yol var .

Taraftar 1 : Ya bizim başkan da az pinti diil hani, insan daha hızlı bir uçak alır yahu

Olmayan bir şeyi var gibi anlatmayacaksın o zaman renktaş. Yazık bak burada insanlar nasıl heyecan yapıyor. Bilmiyorsan bilmiyorum dersin olur.

1. Olmadığını nerden biliyosun?

2. Adama kaynağı o şekilde söylemişse suçu nedir?

3. Adam birşey duysa ama size şuan emin olmadan söylemiyecem dese, söyletmek için elinizden geleni yapmazmısınız?

4. Sen o adamdan daha iyi Galatasaraylı olduğuna emin olabiliyor musun?

Not: Şeref Aydın değilim, yalakası hiç değilim. Sadece insanlara biraz nankörlük ettiğimizi düşünüyorum.

Herkes burada Sneijdere Sinan Kalpakçıoğlunun gidişi olayını Seref Osman Altunterimden aldı dedi. İlk önce bu olayı Osman Altunterim bilgi olarak aktardı. Daha sonra Şeref sözlükte yazdı.

Bu Drogba olayı Şeref için sınavdır çünkü kimsenin bu konuda Şereften başka iddiasını bırak konuşması bile yok.

Sadece Şeref söylüyor gelirse Şeref kral olur

2008 Lig ve Euro'daki Hakan Balta ... UEFA Kadrosu sonrasında böyle sol bek performansı görmedi bu ülke de sonra serbest düşüşe geçti adam .

son günlerde sol bek için bir duyum yok galiba. drogba ve stoper haberleri çıkıyor acaba fatih hoca carlinhos olmayınca sol bek transferini askıya mı aldı? bence uzun vadeli bir yabancı düşünmeye gerek yok o bölge için. alabiliyorsak alalım olmuyorsa atila turan var orduspordaki. onu sezon sonunda ne yapıp edip alalım. çok büyük potansiyel var o çocukta. türk kontenjanından alınabilecek en iyi sol bek olur. bence yakın zamanda galatasaraya katılır, fatih hocanın takibindedir mutlaka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt