Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Share

| Beğen

Kamil Meric bunu beğendi.

hala cezalımı ya ? Drogba'nın gelmesini nasıl istiyordur artık siz düşünün yalnız rüyasına girerse fena :s

sende ahmet cakar gibi dönerli konusuyosun,aslinda yazdigin belli ama guya aklinca acik kapi birakiyosun,ahmet cakarda adama ben sana gerizekalisin demiyorum sende zeka geriligi var diyorum diyip cakallik yapiyodu.okadar lafi soyle yok taraftari kandiriyolarmis,yok umutlanmayin defanstan baska kimse gelmeyecek,insanlara salliyo ve yalancilik sifati yapistir ,sonrada he olursa sevinirim tabiki gec bu isleri gec

Bak arkadaşım edebinle konuş her şeyden önce.

Kim istemez drogabanın gelmesini. O zaman yazalım yarın falcao gelecek diye olsun bitsin. Ben duyumun yanlış olduğunu söylüyorum. Ben olay tesbiti yapıyorum sen kişilerden gidiyorsun. Sen inanmakta serbestin. Ben burada umut tacirliği yapılmasını istemediğim insanların umutlara kapıldığı için üzülmesini istemiyorum hepsi bu.

YAlnız o değilde drogba türkiyeye gelirse bence türkiyeye gelen en iyi forvet olucak jardeli pek takip etmedim benim jenerasyonda ama drogba gibi bir bitirici oyuncu koşan mcadele eden top tutabilen ve işini çok iyi yapan bir disiplinli oyuncu gelirse türkiyenin tozunu attırır.

Mario Jardel baya bi efsane oyuncuydu Lisbon'a niye gittigini hatirlamiyorum ama cok uzulmustum. adamin istatistikleri gayet net. kosmuyodu ama finishingi 20'ydi.

Senin acindan yalan ola bilir ama kendi acisindan düsündügü inandigi seylerdir. bende begenmiyorum yazilarini pek cünkü yazdiklari bir Galatasaray li olarak aci verici. dogrumu degilmi yazdiklarini bilemecem belkide dogrudur belkide yalandir ama dogruyu bilmedigimiz icin yani perde arkasinda camiada neler oldugunu bizde bilmedigimiz icin ona buna yanalci demeyi hakini kendimde görmüyorum. yorumlarda milletle konusma tarzina ama hak veriyorum sana. biraz daha hos görürlü cevap vere bilir diye düsünüyorum . kendisinide dedim ama kendisi biraz dobra dobra konusan birisi. begenmeyen gelmesin siteye diyor resmen. umrunda degil pek. her neyse onu savunacak halim degilim . 1 sene takilmisin diyorsun ben saim abiyi 10 yildir taniyorum . kendisi cididen Galatasaray lidir ne kadar senin icin tuhaf geliyorsada :D

Renktaş sen 10 senedir tanıyormuşsun saygı duyarım. Ama bak birşeyin içine maddiyat giriyorsa, o işin doğallığı bozulur. Bu her yerde böyledir. Transfer haberlerini görüyorum tamam mı? Diyo ki misal, transfer bitti akşam uçakla gelicek. Akşam gelmiyor habere dönüp bir bakıyosun o cümleyi çıkarmış sonra soranlara giydiriyor, haberin linki burda aç bak bakalım yazıyo mu öle bişi? Ya belki şuan anlatamıyorum ama gerçekten sırf sitesine zarar gelmesin die yapmayacağı çirkeflik yoktur.

Ben orayı bir tarikat gibi görüyorum. Valla kızmayın yeminle öyle görüyorum. Sadece kendileri gibi düşünenlere açık bir yer, eğer olaki bir gram onlardan farklı düşün, ve olaki bir gram eleştiri yap, ne yapılmadık ağzın kalır, ne yemediğin b.k kalır... Ya bazıları buna dobralık diyor. Ben buna ne dendiğini çok iyi biliyorum da terbiyem müsade etmiyor.

Herneyse bunlar benim şahsi fikrim. Bu forumda bu kadar bile konuşulmayı haketmediğini düşünüyorum. Sevenlere de saygı duyuyorum. Herkes aynı şekilde düşünmek zorunda da diye bir kaide yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt