Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fifa daha gerçekci bence pesden ama umut bulut iyi olmuş pes 2013te saçları bile dökük :P

Güzel gol attı kasımpaşa.Bize uzaktan atan adam attı

arkadaş drogbayı istemeyene eyvallah.

drogba gelmeyecek demek başka bişey..

olam mevzuyu konuşuyoruz... adamlar gelmiş. yok şu olsa- onun yerine bu olmalıı..

yönetim shaqiri-podi aldıda benmi görmedim. sol bek geliyorduuda durdur drogba alıacam boşvermi dedi. yüksek bonservis vermiyoruz işte varmı ötesi..

gerçekçi olun diyorsunuz. 31-32 yaşındaki elmander var. drogba yı koy ondan iyi oynamazsa neyim... elmander vefasızlık filan yaptığım yok..

ortada şpl tur,lig şampiyonluğu var. takıma gelipte faydalı olacaksa, fatih hoca olumlu düşünüyorsa neyin derdinseniz..

10 GÜN ÖNCE NİYE SESİNİZ ÇIKMADI. SOL BEK-STOPER DİY.E SNEJDER BAŞKA AMA İŞ İŞTEN GEÇTİ. OLACAK OLAN OLMADI. BUGUNKÜ DURUMA GELDİK.

SANKİ DROGBA GELİNCE VEYA GELMEYİNCE SOL BEK SORUNU-STOPER SORUNU ÇÖZÜLCEKMİ YOK? YOK YAŞI İMİŞ. BIRAKIN YA...

GİDİPTE 34-35 LİK ORTA SIRADAN BİR OYUNCU ALMIYORUZ...TAHAMMUL EDEMEİYORSUNUZDA, SAYGILI OLUN.

SANKİ DROGBAYI İSTEYENLER SOL BEK ALINMASIN-STOPER OLMASIN SAKIN DİYOR. GELEN ADAM VARSA EYVALLAH ? MEVCUT DURUMU KONUŞUNN.

BÜYÜK YAZDIĞIM İÇİN ÜZÜGÜNÜMM...:b5:

inanıyorum ben bişiler yapar sneijder gelince performansı artar bence oyun açan adam lazım sneijder çilingirmiş heralde

Amrabat'in soyle bir avantaji olucak bundan sonra. Amrabat'in Hollanda ekolunden yetismis olmasi, Sneijder'in bu ekolun an itibari ile en kilit adami olmasi ve Fatih hocanin takimin basina ilk gectiginde 4-3-3 hayaliyle gelmis olmasi.

Amrabat-Burak-Aydin

--------Sneijder

----Selcuk---Melo

Gibi bir dizilis uygulayabilir hoca ilerileyen haftalarda. Takimin en ileri tarafini fazla tutmasamda, suan ki topla arasi pekte iyi olmayan iki forvetle oynamaya calistigimiz 4-4-2'den cok daha iyi olacagi kanaatindeyim.

fifa varken pes oynamak bülen timurlenk değimiyle pariste eyfel kulesi önünde köpek öldüren içip,sevgili için arabesk şarkılar söylemektir

bu oynayanlara, biri hayrina FUT'yi göstersin, bakalim nasil bi reaksiyon gösteriyorlar^^

Aga bende Pes2012 oynadım sonra PS3 aldım. Dedimki ikisininde demosunu indiricem beğendiğimi alıcam.

Allah kahretsin böyle Fifa nında Fut unda müptelası oldum anasını satıyim:o

Bülent Timurlenk ‏@timblnt

Kapıdan girdiğinde masaya lüfer ayırttıysan; öncesinde ıstakoz sipariş etmezsin... Galatasaray-Drogba hikayesi budur....

Ya affedersinde bizim g.tumuze yılan kacmıs sen nerdesın abi:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt