Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amrabat'in soyle bir avantaji olucak bundan sonra. Amrabat'in Hollanda ekolunden yetismis olmasi, Sneijder'in bu ekolun an itibari ile en kilit adami olmasi ve Fatih hocanin takimin basina ilk gectiginde 4-3-3 hayaliyle gelmis olmasi.
Amrabat-Burak-Aydin
--------Sneijder
----Selcuk---Melo
Gibi bir dizilis uygulayabilir hoca ilerileyen haftalarda. Takimin en ileri tarafini fazla tutmasamda, suan ki topla arasi pekte iyi olmayan iki forvetle oynamaya calistigimiz 4-4-2'den cok daha iyi olacagi kanaatindeyim.
[/QUOT![]()
E]
sedat doğan mı yanında ki?
viudez süper transfer, kisa sürede uruguay milli takimina girerse sasirmam cok yetenekli ve genc bir futbolcu![]()
------------------Selcuk------------------Melo-------------------
Hamit-----------------------Sneijder---------------------S**et
-------------------------------Drogba-----------------------------
Manyak birsey olur lan.
beyler 2 saattir yoktum en son Şeref Aydın'ın sözlükte yazdığını okumuştuk. Gelişmeler aynı mı olumsuz mu yoksa son bıraktığımızdan daha mı olumlu![]()
aynen renktaş[/QUOT![]()
E]
sedat doğan mı yanında ki?![]()
sol açık oyuncusu çok dikkatimi çekti gerçekten yaratıcı ve her yöne gidebilen bir arkadaş.
photoshop bu, anlarim ben
Drogbayı almak Sneijderden daha zor değil. Ama çok mu lazım Afrika Kupasındaki adamı almak ?
2002 den beri oynuyorum ve oynamaya da devam edeceğim
Drogbayı almak Sneijderden daha zor değil. Ama çok mu lazım Afrika Kupasındaki adamı almak ?
şeref aydın ne yazmış drogba hakkında?