Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogbayı almak Sneijderden daha zor değil. Ama çok mu lazım Afrika Kupasındaki adamı almak ?

Amrabat'in soyle bir avantaji olucak bundan sonra. Amrabat'in Hollanda ekolunden yetismis olmasi, Sneijder'in bu ekolun an itibari ile en kilit adami olmasi ve Fatih hocanin takimin basina ilk gectiginde 4-3-3 hayaliyle gelmis olmasi.

Amrabat-Burak-Aydin

--------Sneijder

----Selcuk---Melo

Gibi bir dizilis uygulayabilir hoca ilerileyen haftalarda. Takimin en ileri tarafini fazla tutmasamda, suan ki topla arasi pekte iyi olmayan iki forvetle oynamaya calistigimiz 4-4-2'den cok daha iyi olacagi kanaatindeyim.

Drogba nerde?

ssdfsdf.png
[/QUOT

E]

sedat doğan mı yanında ki?

------------------Selcuk------------------Melo-------------------

Hamit-----------------------Sneijder---------------------S**et

-------------------------------Drogba-----------------------------

Manyak birsey olur lan.

sol açık oyuncusu çok dikkatimi çekti gerçekten yaratıcı ve her yöne gidebilen bir arkadaş.

beyler 2 saattir yoktum en son Şeref Aydın'ın sözlükte yazdığını okumuştuk. Gelişmeler aynı mı olumsuz mu yoksa son bıraktığımızdan daha mı olumlu :D

Seref Aydin geldi, Sneijder Transferinde kendisine güvenmeyenlere Kapaklari dagitti, iddaasinin arkasinda durdu ve gitti.

Yane olumsuz birsey yok simdilik. :ayatollah:

ben çıktım. drogba gelmez gerçekten afrika kupası bitmeden. adam çinde yaşıyorsa birde ohannnnsss çoluk çocuğu toparlayacak filann. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt