Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

çünkü şuan italya ekonomik olarak dibe vurmuş durumda intere bak milana bak romaya bak hepsi yıldız oyuncularını elden çıkartıyolar biçok yıldız italya liginden gitti Juventus hariç hepsinin ekonomisi dibe vurmuş durumda 10 milyon euro Gökhan İnler için süper bi paradır onlar için şimdi versek 10 milyon euro suan alırız emin ol

abi o zaman Cavani'yi de 25 milyona bırakırlar, Hamsik'i 15'e bırakırlar vs vs denebilir her şeyi krizle açıklayacaksak.

İnler'i ben şahsen şu aşamada 15'ten aşağı bir bonservisle satacaklarını düşünmüyorum. Ha o paraya değer mi derseniz, bence değer. Drogba'dan da Toure'den de önce 15 milyon euro verir İnler'i getiririm ben olsam.

Bayadır oturup maç izleyemiyorum , Wederson'un defansif anlamda zaafı var mı hocam ? İnşallah yoktur. Ofansif oynayacağım diye arkayı tehlikeye atmasın ?
calim yese bile adamina yetisir , ben Hakan Balta'nin gamsizligina deli oluyorum ,Riera da bana gore oranin adami degil ayrica neticede yabanci

Sahiden en iyi transfer maaşların zamanında ödenmesidir.Gelen adam yatıyordu takmıyordu.TD'nin otorite kurması da zorlanıyordu.fener yıllardır bu sayede hep şampiyonluğa oynadı.

Hani 3 temmuza rağmen bu sıkıntı içide 2.lik derler ya, fasa fiso.Adamlar Niang'ı Satos'u sattı maaş ödeme de sıkıntı olmasın diye.Biliyorlar çünkü oyuncularının bir çoğu kaşar.Hepsi maaşını günü gününe aldı.Onun içindir ki benim gözümde en büyük şampiyonluk 6 ay maaş alamayan adamların şampiyonluğudur.2005-2006

Her 10 sayfada 4-5 yedek Oyuncumuzun ismi sayilip gönderilirse sukadar tasarruf olur yerine su oyuncu alinir muhabbeti sikiyor artik.

Takimin ilk 11 i disinda en az 14 saglam belirli standartta yedek kadro lazim,büyük Takimim diyipte 13-14 oyuncuyla birakin avrupayi ligi 10 hafta götüremeyiz.

bu transfermarktın oyuncu değerleri çokmu sallamasyon banamı öyle geliyor yav

Her 10 sayfada 4-5 yedek Oyuncumuzun ismi sayilip gönderilirse sukadar tasarruf olur yerine su oyuncu alinir muhabbeti sikiyor artik.

Takimin ilk 11 i disinda en az 14 saglam belirli standartta yedek kadro lazim,büyük Takimim diyipte 13-14 oyuncuyla birakin avrupayi ligi 10 hafta götüremeyiz.

bos bos oturan, oynamayan, kalitesiz adamlari yedek diye takimda tutsan neye yarar ?

o paralar bizim kasadan cikiyor sonucta, 25 kisilik temiz bir kadro kurmak istiyor fatih hoca

aga bu drogba 40 yasina kadar bile oynar

herifde bir vücud var 10 kisi gelse yikamiyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt