- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.562
- 5.478
Cevap: Transfer Nöbeti
Ünal Başgan @UnalBasgan Karnenizde kaç kırık not var keratalar? @12numaraorg
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çünkü şuan italya ekonomik olarak dibe vurmuş durumda intere bak milana bak romaya bak hepsi yıldız oyuncularını elden çıkartıyolar biçok yıldız italya liginden gitti Juventus hariç hepsinin ekonomisi dibe vurmuş durumda 10 milyon euro Gökhan İnler için süper bi paradır onlar için şimdi versek 10 milyon euro suan alırız emin ol
calim yese bile adamina yetisir , ben Hakan Balta'nin gamsizligina deli oluyorum ,Riera da bana gore oranin adami degil ayrica neticede yabanciBayadır oturup maç izleyemiyorum , Wederson'un defansif anlamda zaafı var mı hocam ? İnşallah yoktur. Ofansif oynayacağım diye arkayı tehlikeye atmasın ?
Olay Dany ve Semih'in tek tek iyi kötü olması değil.Berbat bir ikili olmaları.Biri yarar ikisi zarar.
Hangi maçta yaktı seni bu berbat 2'li ?
Bence sen bizim sorunumuzu tam olarak kavrayamamışsın renktaş !!!
mersin ligde kalırsa culio 1.5 milyona mersinde olacak
Hangi maçta yaktı seni bu berbat 2'li ?
Bence sen bizim sorunumuzu tam olarak kavrayamamışsın renktaş !!!
Her 10 sayfada 4-5 yedek Oyuncumuzun ismi sayilip gönderilirse sukadar tasarruf olur yerine su oyuncu alinir muhabbeti sikiyor artik.
Takimin ilk 11 i disinda en az 14 saglam belirli standartta yedek kadro lazim,büyük Takimim diyipte 13-14 oyuncuyla birakin avrupayi ligi 10 hafta götüremeyiz.
Son kasımpaşa maçında
hayir sacma yanlari var , bir tek sana garip gelmiyordurbu transfermarktın oyuncu değerleri çokmu sallamasyon banamı öyle geliyor yav
Olay Dany ve Semih'in tek tek iyi kötü olması değil.Berbat bir ikili olmaları.Biri yarar ikisi zarar.
Maçı izlediğinden emin misin ?
O berbat dediğin Dany maçın en iyi isimlerinden biriydi...
bizim sorunumuz orta sahada yeetrince top kazanamamız