Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

GS Store sitesinde satılan Sneijder imzalı parçalı forma stokları tükendi. Teşekkürler Galatasaray taraftarı.

Dany iyi gözükse bile büyük hatalar yapiyor. Yedigimiz ilk golü dikkatle seyret Dany'i.

dany kesinlikle göz boyuyor hızı fizigi çok iyi ama pozisyon bilgisi 0 ki bir stoper in en büyük özelligi budur fizik olarak kötü durumda olan ujfalusi geçen sene sadece pozisyon bilgisi ve deneyimiyle butakıma defans yaptırdı daha once popescu da oldugu gibi

Dany iyi gözükse bile büyük hatalar yapiyor. Yedigimiz ilk golü dikkatle seyret Dany'i.

Tekrar seyrettim herhangi bir hatası yok hamlesini yapmış yani rakibi rahatsız etmiş eğer hata arıyorsanız

yediğimiz 2. golde Riera ve Emre Çolak ikilisine bakın adamı ne kadar rahat tehlike bölgesine soktuğunu görün

Dany bugünkü performanslara göre bu ligin en iyi stoperidir

Beyler bana şöyle güzelinden bir Sneijder fotografı atacak renktasım var mı acaba :b5:

Maçı izlediğinden emin misin ?

O berbat dediğin Dany maçın en iyi isimlerinden biriydi...

İlk golde Dany gereksiz bir çalım yedi Semih ise İbricic'i savunurken çok gömüldü, Dany'de yardımına gelmedi.2. gol ise direkt Riera'nın orjin bek olamaması.

Ujfa defansın generali Semih ise işçisiydi.Şimdi başsız koyun gibi stoperlerimiz.Yetenekliler sağlamlar tamam.Ama adamlar kanat değil ki sadece bunlar yeterli olsun.90 dk iyi oynarsın bir hatayla maçı verirsin.

Transfer Nöbeti

dany kesinlikle göz boyuyor hızı fizigi çok iyi ama pozisyon bilgisi 0 ki bir stoper in en büyük özelligi budur fizik olarak kötü durumda olan ujfalusi geçen sene sadece pozisyon bilgisi ve deneyimiyle butakıma defans yaptırdı daha once popescu da oldugu gibi

Ufa sanildigi kadar yavas degildi yanliz.. Keza popescu dahada hizliydi

Aynen katılıyorum dediğim mesele bu zaten sezon sonu Dany'i Allah ne verdiyse 2-3 Mn € civarına hemen zarar etmeden , Fransa'ya falan bir yere kakalamak lazım. Serdar Taşçı'nın bonservis parasının üzerine koyarız :D

danny kesinlikle serdar taşçıdan şuan 2,3 gömlek ustun mütiş hızlı pozisyon bilgiside çok iyi tek hatası kendine fazla guvenmesi

Bizim ligdeki agir (kalas) forvetlerden 2 top kapinca hemen övmesini biliyoruz, elestirmesini de bilmeliyiz. Bana göre Dany hala bizde 11 oynayabilecek bir kapasiteye sahip degil. Olsa olsa en fazla Trabzonspor stoperi olur. Sezon basinda Ujfalusi'ye güvenmeyip ilk 11 oynayabilecek bir stoper transfer etseydik bunlar olmayacakti, eminim ki Dany alternatif olarak transfer edildi. (Ujfa-Semih tandemine devam edecektik)

abi o zaman Cavani'yi de 25 milyona bırakırlar, Hamsik'i 15'e bırakırlar vs vs denebilir her şeyi krizle açıklayacaksak.

İnler'i ben şahsen şu aşamada 15'ten aşağı bir bonservisle satacaklarını düşünmüyorum. Ha o paraya değer mi derseniz, bence değer. Drogba'dan da Toure'den de önce 15 milyon euro verir İnler'i getiririm ben olsam.

Bence Gökhan İnler'in transfer olma durumunu Napoli'den ziyade Gökhan belirler..Sonuçta Haziran itibariyle 29'una basacak bir oyuncudan Napoli'nin kar etmesi artık imkansız..Ne kadar yükseğe satabilirsem kardır der..Eğer Gökhan ben gitmek isterim derse Napoli makul fiyata bırakır diyorum ben..Ha makul derken de 3-5 milyon değil tabii ki...8-10 civarı bir fiyat olur diye tahmin ediyorum.

Ama Gökhan gelme konusunda çokta istekli olmazsa Napoli'de haliyle kapıyı 15'den açar çünkü tok satıcı durumuna gelir..Ben isterim ki keşke Gökhan ve Eren Derdiyok'u aynı anda alabilsek..Yerli olarak kalitemiz 3-4 oyuncu dışında vasat düzeyde sayılır çünkü..Ayrıca kontenjan belasına da ilaç olur bu 2 ismin transferi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt