Mumin ARDA
Kırmızı Üye
- 25 Mayıs 2011
- 1.529
- 0
- 996
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Drogba bastonuyla gelsin razıyım.
danny kesinlikle serdar taşçıdan şuan 2,3 gömlek ustun mütiş hızlı pozisyon bilgiside çok iyi tek hatası kendine fazla guvenmesi
Bence Gökhan İnler'in transfer olma durumunu Napoli'den ziyade Gökhan belirler..Sonuçta Haziran itibariyle 29'una basacak bir oyuncudan Napoli'nin kar etmesi artık imkansız..Ne kadar yükseğe satabilirsem kardır der..Eğer Gökhan ben gitmek isterim derse Napoli makul fiyata bırakır diyorum ben..Ha makul derken de 3-5 milyon değil tabii ki...8-10 civarı bir fiyat olur diye tahmin ediyorum.
Ama Gökhan gelme konusunda çokta istekli olmazsa Napoli'de haliyle kapıyı 15'den açar çünkü tok satıcı durumuna gelir..Ben isterim ki keşke Gökhan ve Eren Derdiyok'u aynı anda alabilsek..Yerli olarak kalitemiz 3-4 oyuncu dışında vasat düzeyde sayılır çünkü..Ayrıca kontenjan belasına da ilaç olur bu 2 ismin transferi..
İyi akşamlar Drogbada son durum nedir
Aynen katılıyorum dediğim mesele bu zaten sezon sonu Dany'i Allah ne verdiyse 2-3 Mn € civarına hemen zarar etmeden , Fransa'ya falan bir yere kakalamak lazım. Serdar Taşçı'nın bonservis parasının üzerine koyarız![]()
ya ne iyisi be,dany i görünce kalbim tekliyor valla,yakısmıyor o adam bu takıma
doğru servet gibi adamlar lazımya ne iyisi be,dany i görünce kalbim tekliyor valla,yakısmıyor o adam bu takıma
İlk golde Dany gereksiz bir çalım yedi Semih ise İbricic'i savunurken çok gömüldü, Dany'de yardımına gelmedi.2. gol ise direkt Riera'nın orjin bek olamaması.
Ujfa defansın generali Semih ise işçisiydi.Şimdi başsız koyun gibi stoperlerimiz.Yetenekliler sağlamlar tamam.Ama adamlar kanat değil ki sadece bunlar yeterli olsun.90 dk iyi oynarsın bir hatayla maçı verirsin.
dany 2 3m a satılacak stoper değil gerekli tecrübeyi edindiği zaman 1.sınıf stoper olabilir. serdar taşçı'da abartıldığı kadar iyi değil az adamla yakanılan pozisyonlarda dany'nin hızı olmadığı için büyük sıkıntı yaratır istememizin tek nedeni pasaportu![]()
O kadar da abartmamak lazım. Son derece faydalı bir rotasyon oyuncusu. Kesinlikle takımda uzun yıllar kalmalı.
doğru servet gibi adamlar lazım