Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
- 3 Temmuz 2010
- 15.542
- 2
- 1.363
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

baris ben semihi severim,allah ondan razi olsun servetten gokhan zandan kurtardi bizimevzu baska baris,dany bukadar yerin dibine batirilacak veya butun yedigimiz golleri sanki onun yuzunden yemisiz gibi ustune gidilecek biri degil,bu cok haksizlik olur.ayrica o cris 29 yasinda gelseydi buraya o kufur edenleri gorurdum ben
![]()
sikinti danyi antepten almamizdan kaynaklaniyor,portodan falan alsaydik veya fransadan simdi bunlar konusulmuyordu.semihin 100tane basit hatasini cikartirim size,biraz objektif olun.gecen yil dedilerki semih ujfanin aciklarini kapatiyo ujfa hicbirsey yapmiyor,ee bu sene ne oldu semihmi ujfayi adam etmis ujfami semihi belli oldu.dany semihten daha iyi stoperdir yeterki biraz daha basit oynasin
Bende kolpa olmadığına inanıyorum

Düzeltiyim hemen
yalnız harbiden bitti sanırım oha şaka gibi yüzüme Sneijder geldiği andaki gülümseme ve içimede yine aynı anki kıpırtı geldi birden![]()
drogba transferinde sevindiğim yanlardan bir tanesi ebouenin performansının artacağı
az cok artar diye düşünüyorum.hele kolo toure gelirse 3x artar katkısı
Biraz zorlama olmuş Melikşah![]()
boşver Dany'i Kara oğlan geliyor
akıntıya bırakalım kendimizi :ayatollah:
alper mert @alpermertt 34cimbom34 @34cimbom34 bana söylenen şudur aynen: anlaştık ufak bir pürüz var çözülmeyecek birşey değil
Didier Drogba'yı 6 aylık kiralamasına karşı değildim çünkü Şampiyonlar Ligi için kaliteli kadro güçlendirmesinden dolayı. Lakin satın alırsak o zaman karşı gelirim. Çok geç oldu çok
Sol bek bekliyordum açıkcası.