Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu 34cimbom34 denilen adam tam bir cakal. Nezaman bir yerden haber gelse 2 dakika sonra twit atan birisi. 1 gram bilgisi oldugunu zannetmiyorum, bol keseden sallayan Duyumcu Nurullah ile ayni seviyede görüyorum o arkadasimizi. Mutlaka bu forumu da takip ediyordur. Isini iyi yapiyor diyebilirim. Paylasmayin sunun twitlerini, okudukca gülüyorum. Gec kaldim, aciklamislar bile ne demek, yazidan 3 dakika sonra bunu twitliyor. :asd:

Drogba ,Sneijder filan boş transferler ..

Mustafa sarp ,barış özbek neyimize yetmiyo .. :D

baris ben semihi severim,allah ondan razi olsun servetten gokhan zandan kurtardi bizi:)mevzu baska baris,dany bukadar yerin dibine batirilacak veya butun yedigimiz golleri sanki onun yuzunden yemisiz gibi ustune gidilecek biri degil,bu cok haksizlik olur.ayrica o cris 29 yasinda gelseydi buraya o kufur edenleri gorurdum ben:)

yok hepsini onun yüzünden yedik demem. tabiki birtek onun suçu yok. ben yabancı hakkımzı daha kaliteli yabnacılara harcanmasını istiyorum. yoksa iyi oynadıgı maçlar var. bu sene devam eder zaten. ben sol bek alınmasını istiyordum. defansa kitlendiler. eger danyden daha çok fark yaratmayacaksa zaten almasınlar defans filan. bu arada ********************* drogba 1.5 yıl bizde diyo nediyorsun:)

sikinti danyi antepten almamizdan kaynaklaniyor,portodan falan alsaydik veya fransadan simdi bunlar konusulmuyordu.semihin 100tane basit hatasini cikartirim size,biraz objektif olun.gecen yil dedilerki semih ujfanin aciklarini kapatiyo ujfa hicbirsey yapmiyor,ee bu sene ne oldu semihmi ujfayi adam etmis ujfami semihi belli oldu.dany semihten daha iyi stoperdir yeterki biraz daha basit oynasin

Abi bizim millet Porto'lu Rolando için ölüo mesela,ha belki iyi oyuncudur daha önce izlemediğim için yorum yapamam ama adam bu sene sadece 5 dakika oynamış şaka gibi..Ama buna rağmen bizim yönetim yarın Rolando'yu alsın emin ol bayram havası estirirler,yani seninde dediğin gibi bütün mesele geldiği takımla alakalı..

alper mert ‏@alpermertt

********************* Drogba konusunda cok iddiali o ekip bu kadar iddialiysa Drogba isi cok ciddi sekilde sona gelmistir bende takipteyim hayirlisi olsun

Didier Drogba'yı 6 aylık kiralamasına karşı değildim çünkü Şampiyonlar Ligi için kaliteli kadro güçlendirmesinden dolayı. Lakin satın alırsak o zaman karşı gelirim. Çok geç oldu çok :o

Sol bek bekliyordum açıkcası.

Kendi oyuncumuzu kotulemeyi çok seviyoruz .dany başka takımda olsa şimdi keşke bizde olsa dedik . Bu sene gol yememuzun en büyük 3 nedeni

1 ) defansif özellikleri olan melo,elmander,engin yokları oynuyorlar .

2)geçen sene forvetler kilidi qcamqzsa duran toptan selçuk melo açıyordu vu sene olmayınca kontradanpozisyon yemeye başladık

3) bahaneyle siginmayi sevmem ama harbiden çok güzel goller yiyoruz bu sene

Noluyor lannnnnn harbiden geliyormu yoksa :D

Didier Drogba'yı 6 aylık kiralamasına karşı değildim çünkü Şampiyonlar Ligi için kaliteli kadro güçlendirmesinden dolayı. Lakin satın alırsak o zaman karşı gelirim. Çok geç oldu çok :o

Sol bek bekliyordum açıkcası.

Her an her şey olabilir renktaş

ne demişti Refik Arkan

Ünal Başkan'ı takip etmeye devam edin

Şov devam edecek

1.jpg

Sezai'yle konuşuyor şu an Drogba, gelsin detayları anlatır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt