Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Flaş...flaş...flaş...Drogba'nın menajeri Pierre Frelot dün İstanbul'a geldi ve akşam Les Ottomans Otel'de kaldı.

*********************!spor

Muslera

Eboue Semih Dany Riera

bu dörtlü kesin arti sneijder ve drogba bu demek oluyor ki büyük ihtimal melo kesik yiyecek yada rieranin yerine balta onyar baska alternatif yok..

Doğrudur ama bana her söylediği atmasyon gibi gelmeye başladı iyice... sürekli net olmayan her tarafa çekilebilcek cümleler kurmaya başladı vs. vs. neyse Drogba geliyo Drogbaaaa :asd:

Çünkü dünkü tweetini bilmiyorsun, dün dediki Drogba olayı hakkında bir bilgim yok..İstese her ihtimale karşı kulağıma öyle birşeyler geldi derdi :)

Didier Drogba'yı 6 aylık kiralamasına karşı değildim çünkü Şampiyonlar Ligi için kaliteli kadro güçlendirmesinden dolayı. Lakin satın alırsak o zaman karşı gelirim. Çok geç oldu çok :o

Sol bek bekliyordum açıkcası.
Bonservis vermiyoruz Drogba 2 gün sonra serbest...

Drogba gelirse stoper gelmeyecekmiş , Drogba'da çok ufak bir pürüz kalmış hallolursa Drogba , hallolmazsa stoper gelecekmiş.

Kaynak : 34cimbom34

Muslera

Eboue semih tasci carlinhos

Hamit melo selcuk

Sneijder

Drogba burak

SELAMUN ALEYKÜM hayırlı cumalar son dakikaları bilgilendirirseniz renkdaslarım mutlu olurum...:yenieek:

Drogba transferinin ben maliyet kismindayim, Sneijder transferinde maliyet konusunu hicbir zaman acmayan birisi olarak 35'lik bir oyuncuya az önceki 8 milyon istiyor falan twitlerini görünce gerildim ister istemez. Umarim o paralara falan gelmez gelirse de. Net yatmaya gelmistir ozaman o paralara transfer edilirse. Stoper + Sol Bek alsak Drogba'nin yerine cok daha iyi olur. Tam bir haftamiz kaldi suan. Haftaya bu saatlerde kesin kadrolar kurmaya baslayacagiz.

Drogba ismine saygım büyük ama umarım bu transfer asıl sıkıntılarımızı görmezden gelip başımıza iş açmaz.

********************* ye güvenirim...adamlarin kaynaklari var... tabiki bazen saliyorlar ama en güvenlicek kaynak bence gazete basinda...hele Galatasaray ile ilgili yapilan Haberler.

Beyler, Drogba gelioyr galiba :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt