Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nasıl ?

----------------Muslera-----------------

Eboue-------Semih------Dany------Hakan

Hamit-------Selçuk---------Melo

---------------Sneijder------------

---------Burak------Drogba---------

Hastasiyiz dedeeeeeeeee drogbaaaaaaaaaa

başkan bugün yalanlamadımı drogbayı

Stopere tasci

Sol beke carlinhosu alalim birde drogba tamamdir.gelecek sezonun kadrosunu simdiden olusturalimki takim otursun

yok hepsini onun yüzünden yedik demem. tabiki birtek onun suçu yok. ben yabancı hakkımzı daha kaliteli yabnacılara harcanmasını istiyorum. yoksa iyi oynadıgı maçlar var. bu sene devam eder zaten. ben sol bek alınmasını istiyordum. defansa kitlendiler. eger danyden daha çok fark yaratmayacaksa zaten almasınlar defans filan. bu arada ********************* drogba 1.5 yıl bizde diyo nediyorsun:)
drogbaya hayir dermiyim baris,hayalimdir onu parcali forma altinda arenada gol attiktan sonra dizlerinin ustunde kayip seyirciye selam cakmasi,drogba reistir,fenomen ronaldo,van basten,romario gibi efsane golculer arasinda benim icin:)

Drogba çıldırdı Galatasaray'ı istiyor

Hakan inşAllah bizi yakmazsın ulen. CL de Riera oynar heralde :D

:yenieek:
Abi bizim millet Porto'lu Rolando için ölüo mesela,ha belki iyi oyuncudur daha önce izlemediğim için yorum yapamam ama adam bu sene sadece 5 dakika oynamış şaka gibi..Ama buna rağmen bizim yönetim yarın Rolando'yu alsın emin ol bayram havası estirirler,yani seninde dediğin gibi bütün mesele geldiği takımla alakalı..

​Pazar akşamı borsaya görüşmelerin bildirimi gelir pazartesi ise açıklama gelir.

Nasıl ?

----------------Muslera-----------------

Eboue-------Semih------Dany------Hakan

Hamit-------Selçuk---------Melo

---------------Sneijder------------

---------Burak------Drogba---------

Güzel ama kanat organizasyonu sol taraf için sıfır (0).

Sağ da yine Eboue gelir gider ortaları falan iyi , Hamit çıkar arada falan ama , Melo veya Selçuk oynayacak orta sahanın solunda ikisininde Hamit gibi az buçuk bile kanat özelliği yok , orta açma , top sürme olsun , Hakan Balta zaten önce kendine mukayyet olsun :D O yüzden bakalım Fatih Hoca'nın bir bildiği var ama hayırlısı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt