Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba'nın maliyetini düşünmeye gerek yok bence büyük ihtimal bonservissiz gelcek , maaşı da Sneijder'le aynı olur heralde dert değil yani :b5:

arkadaslar yazmıyorum genelde ama bunu yazma geregı duyuyorum...karabukte kı ahmet ılhan nıye dusunulmez? adam ılerde ve sol acıkta sag acıkta cok ıyı oynuyor...kontenjan acısından ve rotasyonda cok ıyı olmaz mı?

Portakal geldi. Sıra kara üzümde :) :ayatollah:

Sivaslı Ziya Erdal'ı bende beğeniyorum ve eğer gelirse kendini daha da geliştireceğine inanıyorum.

"Mesajı Gönderen: deivid-zico:cLink:2661100

alırlarsa şaşırır mıyız ?

adamlar 2 yıl once avrupanın en ıyı orta sahası secılen sneıjderı aldı ?

hayır alamaz dıyen var mı ?

ama almaları mantıklı mı ? bnce degıl cok forvetleri var.

ya alırlarsa

--------drogba---

--------sneıjder---

amrabat-selcuk-melo--hamit

dükkanı kapayıp gidelim."

Aklı başında Fenerli :)

beyler drogba olayında çok çok olumlu gelişmeler yaşanıyor haberiniz olsun ben sorduğumda olacak dendi.çocukları hazırlayın

yalanına sokuyumculara gelsin :) arkadaş görende gelip sürekli şu gelecek bu gelecek diyoruz sanacak neyse umarım son anda bir aksilik yaşanmaz da izleriz fili parçalı ile

bence riera sol beki iyi götürüyor ondan önce saglam bi stoper alinmali savumaya takviye yapilcaksa.

bakarsin drogbayla beraber toure aciklanir :)

Serdar Taşçı çözer kontenjan sorununu ama yönetimin fazla bonservis ödemeye niyeti yok gibi

Çok fazla olacağını düşünmüyorum , Serdar ikna edilirse gerisi kolay ki yıllık maaş , Fatih Hoca faktörü ile falan ikna edilir diye düşünüyorum :) Sizce ne kadar olur bonservisi bence 6-8 Mn € (Max.) dolaylarında olur.

Onu bunu boşverinde

Sezon sonu kesinlikle ve kesinlik

Antalya dan Emrah Başsanı almamız lazım

arkadaslar yazmıyorum genelde ama bunu yazma geregı duyuyorum...karabukte kı ahmet ılhan nıye dusunulmez? adam ılerde ve sol acıkta sag acıkta cok ıyı oynuyor...kontenjan acısından ve rotasyonda cok ıyı olmaz mı?

Bende yazıyorum ama ciddiye alınmadı pek... Adam her mac yardırıyor Manısa dan berı ıyı ... Hatta ıyı bır takımda yanı hucum hattında uçar bu adam cunku çok hızlı ve az olsa teknık var...

Eğer Drogba gelirse muhtemelen Türk bir stoper almak planlanıyor demektir Dany'nin yerine.

Bence yonetim'in oyle bir dusunceside yok. Transferler sirf bu yil CL ve reklam icin yapiliyor gibi geliyor bana sonucda Avrupa'da oynarken de yabanci sinirida yok.

yalanına sokuyumculara gelsin :) arkadaş görende gelip sürekli şu gelecek bu gelecek diyoruz sanacak neyse umarım son anda bir aksilik yaşanmaz da izleriz fili parçalı ile

Seni biliyoruz boş ver onları. Şeref Aydın'a bile demedikleri kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt