Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1 yıl sonra drogbayı yollar soldadoyu alırız :trollface:

Drogba işi ciddi mi? Sağlam kaynak mı? Fotomaç zırvası mı? Granqvist ne oldu? KAP'a bildirilecekti hani? toure'yi mi alacaklar yoksa? Solbek var mı düşünülen?

Beyler, Drogba formayi giymis

9b7g2aoc.gif

{Sneijder icin yapmisdim, siyah-kirmizi...totem olsun, gelirse, Arif den dolay geldi diyersiniz :D }

Kontenjan problemi olmaz beyler 1 transfere bakar bu iş.. Serdar Taşçı ya da bir Türk sol bek diyecem ama yok :asd:

Felipe Santana'nın pasa bak adam stoperden nokta pas attı

hadi inşAllah :ayatollah:

Bende yazıyorum ama ciddiye alınmadı pek... Adam her mac yardırıyor Manısa dan berı ıyı ... Hatta ıyı bır takımda yanı hucum hattında uçar bu adam cunku çok hızlı ve az olsa teknık var...

aynen oyle karabukte bıle cok parlıyo kı teknıgı hızı cok ıyı ınsallah bızımkılerın dıkkatını cekerde rakıpler almaz

Çok fazla olacağını düşünmüyorum , Serdar ikna edilirse gerisi kolay ki yıllık maaş , Fatih Hoca faktörü ile falan ikna edilir diye düşünüyorum :) Sizce ne kadar olur bonservisi bence 6-8 Mn € (Max.) dolaylarında olur.

Stuttgart 7 istemiş bizimkiler 4'ün üstüne çıkamayız demiş

öyle yazıyordu en son basında ne derece doğrudur bilmiyorum

S. Aydin demisdi..bizimler ciddi ciddi ilgileniyorlar Drogba ile diye... yakinda medaya dan birseyler duyabilirsiniz... olumlu gecerse... demeki olumlu gecioyr bazi seyler.

Drogba - Kolo toure (Ya da serdar taşçı ) paketine '' allahhhhhhhhh'' derim .. :D

beyaz'a sınayder forması geldi. inceden bozuldu sanki.:asd:

cabukk beyaz showu acın beyaza sneijder formasııı verdiler ahahahah

Amkspor ‏@Amkspor Didier Drogba transferi ile ilgili tüm detaylar yarın gazeteniz *********************'da!

********************* twitlerinin sebebi belli oldu beyler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt