Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hadi bi güzel haber de benden.Milanlı Galliani ''Drogba ve Kaka ile alakamız yok'' demiş.

Ulan yine tek kaldık iyi mi :ayatollah:

tv8 i izleyin bu arada :D

evet büyük oynuyor ve de fatih terimle yollarını ayıracakmış gibi bir his doğuyor:sad007: umarım takım olabiliriz en önemlisi bu bence. sistem konusuna gelince de öyle bir anda büyük bir değişiklik beklemiyorum. kağıt üstünde kolay sadece ve 19. haftadayız artık kaybedeceğim her puan bizi liderlikten uzaklaştırır.

Malesef tum hamleleri bunu gosteriyor. Soylediklerin aksine eger Drogba transferi gerceklesirse kisa zamanda basari beklentisinden dolayi olacakdir. Insallah dedigin gibi ters tepmez. Goturusu cok agir olabilir.

Bulacaksın arkadaş.Arayacaksın.Adam yok diye,Sabri mi duracak.Tiksin artık ben eski tayfadan.

fenere geçmişte neden üstüste maç kaybettiğimizi bi düşünün.Sabri ve türevleri yüzünden.Kendini futbolcu zanneden insanlar yüzünden.

Yarına kupon yapıyor musun Bersan abi :o

Drogba olmasa bile yarım sezon olsun kiralık bir adam kiralıyalım. Burak'la yürümez bu iş Tüm yük adamın üstünde o yükü de ne kadar kaldırdığı malum. Bir sakatlansa bittik. Schalke kurasını iyi değerlendirmek gerek böyle şans gelmez bir daha.

Bencede Selçuk'un hakkını yemeyelim ama Selçuk kornerleri geçen seneki gibi kullanamıyor.

Kararı verecek kişi Fatih Terim. Sneijder ve ya Selçuk benim için fark etmez. Ama taraftar dediğim gibi bir şey yapmasından da korkmuyor değilim açıkçası.

Daha iyisi olsa ilk ben gönderirim ama yok.
hep iste bu yuzden orda duruyor sabri.eger bu takim alt yapidan 12 yilda sabrinin yerine bir sag bek yetistiremiyosa kapatsinlar alt yapiyi boyle rezillikmi olur.vallahi biktim sabriyi izlemekten veya aydinin topu ayagindan acmalarindan.simdi bide basimiza süt oglan emre cikti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt