Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.568
- 6.976
- 1.513
Cevap: Transfer Nöbeti
Renktaşlar gol mü ?
Renktaşlar gol mü ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mantığın güzel ama unuttuğun birşey var. Drogba yarım sezon gelmicek mi ? Bitti.
Onuda Volkan düşünsün.
muslera eboue toure melo sneijder drogba 6 yabancı hakkımızı bence böyle kullanırız(eğer drogba ve toure alınırsa) fakat 5 yabancıya düşeceği için bir dahaki sene için bir dahaki transfer döneminde melo yerine gökhan inler alınmalı elmander riera baros ujfu ile yollar ayrılmalı(yaz döneminde) sol bek için ise hakan balta da ısrar edilebilir(tabiki isterim carlinhos tarzı birini alıp stopere serdar taşcı vs ama adamlar gelmek istemiyor TÜRKİYE'ye ) ya da atilla(ordudaki) alınabilir
İki sorum var bilen varsa.
1.Anelka için Juventus bonservis ödedi mi?
2.Drogba isterse alacaklarına karşılık bonservisini eline alamaz mı? Sonuçta isterse çin takımını o kontratla satın bile alabilir.
seçsin beğensin alsın diyorsun yani. eboue mi kolo toure mi drogba mı diye :lol::lol:
Valla geçen sene iyi olduğunu sen söylüyorsun, ben değil.Genç futbolcu tabiki hata yapar Semih yapmıyormu tabiki o da yapıyor.İnşallah beni utandırır süper oynar ama ben onda bu ışığı ve zekayı görmüyorum.
Kesin mi Drogba ve Toure ?
Gene geçen haftaki gibi olmaz inşallah gene transfere yoğunlaştık derbiyi unuttuk.
Abi bunu baştan söyleseydin konuyu hiç uzatmazdım zaten.
İlerleyen zamanlarda haklı olduğumu göreceksin, inşallah yanılırım orası ayrı Bu adını yazamadığım isvecli stopere ne oldu?
Takımı hazırlayacak olan Fatih Terim bizim burda maça konsantre olmamızın bir faydası olur mu bilmiyorum![]()
İlerleyen zamanlarda haklı olduğumu göreceksin, inşallah yanılırım orası ayrı
![]()