Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mantığın güzel ama unuttuğun birşey var. Drogba yarım sezon gelmicek mi ? Bitti.

Yaw 1,5 senelik anlaşmadan bahsedilio ve gelecek sene Toure'nin takımda olmasındansa Drogba'nın kalmasını tercih ederim açıkçası...

muslera eboue toure melo sneijder drogba 6 yabancı hakkımızı bence böyle kullanırız(eğer drogba ve toure alınırsa) fakat 5 yabancıya düşeceği için bir dahaki sene için bir dahaki transfer döneminde melo yerine gökhan inler alınmalı elmander riera baros ujfu ile yollar ayrılmalı(yaz döneminde) sol bek için ise hakan balta da ısrar edilebilir(tabiki isterim carlinhos tarzı birini alıp stopere serdar taşcı vs ama adamlar gelmek istemiyor TÜRKİYE'ye ) ya da atilla(ordudaki) alınabilir

Birdahaki sene degil,2014/2015 ama ozamanda düsmeyecek.nokta

İki sorum var bilen varsa.

1.Anelka için Juventus bonservis ödedi mi?

2.Drogba isterse alacaklarına karşılık bonservisini eline alamaz mı? Sonuçta isterse çin takımını o kontratla satın bile alabilir.

Bonservis konusunda bende çok sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum.

Şu kargalara koyalım cabucakta drogbayla toureyi acıklayalım hemen yoksa finallerde hem sccam hem sıvıcam:o

Valla geçen sene iyi olduğunu sen söylüyorsun, ben değil.Genç futbolcu tabiki hata yapar Semih yapmıyormu tabiki o da yapıyor.İnşallah beni utandırır süper oynar ama ben onda bu ışığı ve zekayı görmüyorum.

Abi bunu baştan söyleseydin konuyu hiç uzatmazdım zaten.

Ben olsam Sneijderi ilk 11 oynatırım bu haliyle bile 3 asist yapar

Aynen. Zaten bonservis ödenecekse, heleki ntvspor'un dediği gibi 10 milyondan düşmeye başlanmış bir pazarlık söz konusuysa "aşırı" saçma bir hareket olur. Her ne kadar hayran olsam ve gelmesi taraftarı olsam da.

edit: alıntı yapmayı unutmuşum Kubilay :)

güney afrikaya direk uçuş var mı ? altunterim bari uçağıda söyleseydi bakıp teyid ederdik :)

Bu adını yazamadığım isvecli stopere ne oldu?

Yaw bu Fildişi'nin sol beki kim bari iyiyse onu alalım Toure'nin yerine :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt