Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Renkdaşlar şeref aydın ve altunterim muhabbeti geçmiş DROGBA ile ilgili.. özetleyebilecek varmıdır acep?

Sneijderi aldik diye azize 3 bomba patlatacakti( ronaldinho,robinho,alves) biz drogba ve toureyi alirsak kimleri alir acaba?:(

Hhahahhahahaaaaa

Renkdaşlar şeref aydın ve altunterim muhabbeti geçmiş DROGBA ile ilgili.. özetleyebilecek varmıdır acep?

Resmi siteye bak :P

Canım, google'ye Turkfutbol.com yazıyorsun, siteye girip ilk haberi okuyorsun ve anlıyorsun nasipse. Hadi görüşürüz

Sinan kalpakcioglu da gitmis. sneijder de de imzayi attirmaya gitmisti. gercekten o gittiyse ben kesin gözüyle bakiyorum. ama cin deki takimi ile nasil anlasma yapildi cok merak ediyorum. fesh ? bonservis ? kira ?

Bende olsam İlk 11 oynatırım Sneijder'i vericeği katkıdan şüphe duymam sadece maç eksiği oldugu için ve kendiği çok fazla zorlarsa sakatlanabilir bundan korkarım

tv8 komedi :D

Bu stoper sevdasi ney anlamadim. Tamam pozisyon veriyoruz, kabulum. Ancak bu bence stoperlerimizin kalitesizliyinden kaynaklanmiyor.

Semihmi kötü? Danymi kötü? Bence takim olarak defansif cok iyi calismiyoruz. Topu önde Burak,Amrabat,Emre,Aydin felan cok cabuk kaybediyor.

Sneijder+Drogba fln gelirse tamamen degisir oyun kalitemiz. Önde top tutariz, defans rahatlar. Yoksa kisisel baktimmi bence stoperlerimiz yetersiz degil.

Stoper gelsinmi, gelsin. Ama bence Drogba daha önemli bir transfer olur, ki Burak ne kadar SLde gol atsada, bir okadarda topun icine ediyor veya kaciriyor.

Sinan kalpakcioglu da gitmis. sneijder de de imzayi attirmaya gitmisti. gercekten o gittiyse ben kesin gözüyle bakiyorum. ama cin deki takimi ile nasil anlasma yapildi cok merak ediyorum. fesh ? bonservis ? kira ?

bir yerde görmüştüm yüksek maaşından dolayı bonservissiz yollayacaklarmış diye okumuştum ama milan ilgileniyor diyordu yani hiç tahmin etmezdim bizim ilgileceğimiz hayırlısı olur inşallah

murat özarı müthiş betimlemelerine ve hikayelerine başladı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt