Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AW: Transfer Nöbeti

yazik günah lan

sneijder-toure-drogba

kalp dayanmaz abi buna

Cevap: Transfer Nöbeti

Bu stoper sevdasi ney anlamadim. Tamam pozisyon veriyoruz, kabulum. Ancak bu bence stoperlerimizin kalitesizliyinden kaynaklanmiyor.

Semihmi kötü? Danymi kötü? Bence takim olarak defansif cok iyi calismiyoruz. Topu önde Burak,Amrabat,Emre,Aydin felan cok cabuk kaybediyor.

Sneijder+Drogba fln gelirse tamamen degisir oyun kalitemiz. Önde top tutariz, defans rahatlar. Yoksa kisisel baktimmi bence stoperlerimiz yetersiz degil.

Stoper gelsinmi, gelsin. Ama bence Drogba daha önemli bir transfer olur, ki Burak ne kadar SLde gol atsada, bir okadarda topun icine ediyor veya kaciriyor.

İmza

ogs :(

daha fazla ilk 11 de oynatilirsa calismayi birakir. Nasil olsa yerim garanti diye

öyle valla.gönül ister bjk maçında ''iyi'' değil harika oynasın.ve maçı onun sayesinde kazanalım bilhassa..ama bu sezon bikaç maç dışında berbattı..

Kuşlarada yazık deliriyodur onlar şimdi.

Sneijderden sonra drogbada gelirse artik seneye kimleri yazariz burda bilmiyorum.insallah bundan sonra yine BAM lara kalmayiz

Bu stoper sevdasi ney anlamadim. Tamam pozisyon veriyoruz, kabulum. Ancak bu bence stoperlerimizin kalitesizliyinden kaynaklanmiyor.

Semihmi kötü? Danymi kötü? Bence takim olarak defansif cok iyi calismiyoruz. Topu önde Burak,Amrabat,Emre,Aydin felan cok cabuk kaybediyor.

Sneijder+Drogba fln gelirse tamamen degisir oyun kalitemiz. Önde top tutariz, defans rahatlar. Yoksa kisisel baktimmi bence stoperlerimiz yetersiz degil.

Stoper gelsinmi, gelsin. Ama bence Drogba daha önemli bir transfer olur, ki Burak ne kadar SLde gol atsada, bir okadarda topun icine ediyor veya kaciriyor.

Aynı görüşteyim dostum çok haklısın. Bu konuyla ilgili hiç tartışmadım çünkü uygun cümleler bulamadım her yönden laf sokulcak birşey çünkü. Kalkmışlar Danny ve Semih'e kötü diyolar. Zaten Ferguson'da gerizekalı, Semih'i Manu'ya istiyor. Danny'de çok kötü zaten ŞL'de grouplarda en iyi defans oyuncularından seçiliyor.

Drogba ve toure gelirß ahmet cakar ve sinan engin muhasebeye baslarlar

HELL'e bi gel Beşiktaş...

beyler transfler güzel fakat bu pazar çok önemli maçımız var derbiyi geçtim(farklı yenersek beşiktaşı bitiririz ard arda puan kayıpları başlar özgüven kaybı yaşarlar) 3 puan şart ALLAH'ın izni ile farklı bir galibiyet beklesemde inşallah fatih hoca takımı özellikle beyin olarak bu maça iyi hazırlar(ona güvenim tam)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt