Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

jcj7c.jpg

bu TV8 deki adam ne ayak ya ? bu sene Galatasaray - fenerbahce oynadimi diyor, kac kac oynadilar diyorlar resmen ya. bunlar neyin tahimini yapiyorlar rezillik

Buarada Angutlarin forumu karismis. Kendi transfer haberlerinden cok bizim transferleri tartisdiklarindan dolayi millet birbirine mi girmis ne :D modlar cezalari dagitip Transfer Haberleri basliklarini kapayi vermisler :sad007: . Bu arada tahminim Belhanda transferi yatti gibi adamlar kimseyi transfer edemeyeceklermi yazik ya uzuldum :asd:

Son Dakika l Drogba'nın menajeri Frelot ile yapılan pazarlıklar sonunda Drogba, yıllık 3.5 milyon € ve yarım sezon için 2 m €'ya evet dedi! Bülent Tulun,Sinan Kalpakçıoğlu ve Frelot 00:55'te İstanbul'dan Uçakla Cape Town'a gittiler. Varış saati 10:40

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

kaynak nedir renktaşım, çıldırmadan evi darmaduman etmeden önce emin olmak istedim:)

o değilde bu şikeciler neden adam almıyor hala ? hani 3 yıldız sözü :D çok ilginç gerçekten

bu TV8 deki adam ne ayak ya ? bu sene Galatasaray - fenerbahce oynadimi diyor, kac kac oynadilar diyorlar resmen ya. bunlar neyin tahimini yapiyorlar rezillik

onlar zaten dalga programı yani kendileriyle ve klüplerin son hali filan atışıyorlar yani kendi kafalarınca o kadar ciddiye almamak gerek :lol:

herkese ii geceler arkadaşlar Şeref aydının mesajını bulamıyorum bir linklermisinizi?

beyler osman altunterim niye inaniyosunuz ki bos salliyo.. seref aydin dediyse eyw ama ucak olayina inanmadim

gelirse drogba 3.5'a imza atmaz. sneijder de olduğu gibi imza parası adı altında parayı 4.5'a tamamlıcak bir şekilde ayar çekerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt