Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şu saatte 186 kişi var nöbette :ayatollah:

Renktaş umarım o düşünceyle hareket etmiyolardır. Eğer gerçekten onu düşünerek hareket ediyorlarsa işte o zaman Beşiktaş'a döneriz. Transfer yaparken şampiyon olamayacağını bile hesaba katıp bütçeni ayarlayacaksın. Ona göre transfer yapıp en kötü şartlarda bile etkilenmeyeceksin.

Sezon sonunu da düşünüyorlardır. Baros, Ujfa, Melo hatta kulüp bulabilirlerse Elmander ve Riera da dahil olabilir.

Ya ben bu Ultraslan'a harbiden gıcık oluyorum hee. Bir halta yaramadıklarını düşünüyorum. Kaleografi falan güzel de daha güzel şeyler yapabilirdiniz. Mesela Sabri Reyis'i ultraslan'a lider yapabilirdiniz. Teklif etseniz kesinlikle kabul ederdi. Siz teklif etmeyince bizimkiler sözleşme teklif etmek zorunda kaldı. Hiç yoktan senelik 1milyon dolar zarardayız. Ultraslan'ın senelik 1milyon dolar faydası var mı acaba :)

beyler derbi bitene kadar aciklama falan gelmez bence

ama bu is bitti :)

Uyuyamiyorum.

Mavifil yolculuga cikmis herhalde.

Gümm Gümm sesler geliyor yaklasiyor.

Renktaş umarım o düşünceyle hareket etmiyolardır. Eğer gerçekten onu düşünerek hareket ediyorlarsa işte o zaman Beşiktaş'a döneriz. Transfer yaparken şampiyon olamayacağını bile hesaba katıp bütçeni ayarlayacaksın. Ona göre transfer yapıp en kötü şartlarda bile etkilenmeyeceksin.

Drogba transferi sence bugune mi yatirimdir yoksa Gelecek icin mi? (Maddi anlamda degil)...Eger Drogba transferi gerceklesirse bil ki Baskan anlik basari beklentisi icinde.

ARkadaslar kolo toure haberleri nerden çıktı şerefın toure hakkında acıklamaları mı var

Sezon sonunu da düşünüyorlardır. Baros, Ujfa, Melo hatta kulüp bulabilirlerse Elmander ve Riera da dahil olabilir.

Baros,Urfalı kesin gidici... Melo da kesin gidecek ama gidişi bize kendisinden daha fazla maliyet doğurcak. Gökhan'ı ister şimdi bu can 10milyon euro en az bonservisi en az 3milyon euro maaş da o ister.

Ne Elmander gider, ne de Riera, ikisi de burda aldığı maaşları hiçbiryerden alamazlar. Sneijder'e dev klüpler 2.5-3 teklif ediyoken akıl var mantık var. Kesin kalacaklar.

Ya bizimkiler gurur yapıyolar belki de bundan sonrakilere akıl verecek böyle bir kapı açmak istemiyolar. Mesela sene başında Baroş'a klüp bul desek örnek veriyorum. 1.5milyon euro teklif aldı. Kalan parayı da biz ödeyip gönderseydik:( Şimdi tamamını biz ödedik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt