Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba transferi sence bugune mi yatirimdir yoksa Gelecek icin mi? (Maddi anlamda degil)...Eger Drogba transferi gerceklesirse bil ki Baskan anlik basari beklentisi icinde.

Ister inan ister inanma. Drogba dedigin herif varya. Bizim Türkiye, Dandik, Sike Saibe dolu, gazmalar toplulugu, Mustafa Sarp style futbolculardan olusulmus mahalle ligini yürüyerek oynar. Hemde tertemiz 3 sene.

Drogba transferi sence bugune mi yatirimdir yoksa Gelecek icin mi? (Maddi anlamda degil)...Eger Drogba transferi gerceklesirse bil ki Baskan anlik basari beklentisi icinde.

Drogba alınırsa, bu yatırımdan çok bu seneki şampiyonluğun öneminin ne kadar farkında olduğunun ve garanti altına almaya çalışmanın tanımıdır:D

beyler afrika kupası nezaman bitiyor

------------muslera--------------

eboue-----semih----k.toure---------

------hamit--melo--selçuk------

-------------sneijder-------------

--------burak------drogba------

Bende çözüm bitmez.. 10 kişi çıkacaz maçlara :D

Ister inan ister inanma. Drogba dedigin herif varya. Bizim Türkiye, Dandik, Sike Saibe dolu, gazmalar toplulugu, Mustafa Sarp style futbolculardan olusulmus mahalle ligini yürüyerek oynar. Hemde tertemiz 3 sene.

Turkiye'de basari icin Drogba aliniyorsa hic gerek yok ;)...bende onu diyorum zaten. Alinacaksada bu yil CL'deki olasi 6 veya 7 avrupa maci icin alinacakdir orda da en fazla bu sezon ve belkide gelecek sezon ust seviyede daha oynar ;)

------------muslera--------------

eboue-----semih----k.toure---------

------hamit--melo--selçuk------

-------------sneijder-------------

--------burak------drogba------

Bende çözüm bitmez.. 10 kişi çıkacaz maçlara :D

10 kişi çıksak ama 4 oyuncu değişikliği hakkımız olsa ? :b5:

Galatasaray acayip takim yaaa :o

Bunu dedinde aklıma geldi sene 2009 19 mart saat 10:30 falan Galatasaray-hamburg 2-0 dan 2-3 yenıldıgımız macın ertesı gunu 4. kattan aşşa dustum yer istanbul küçük çamlıca sebebi uykusuzluk alkol moral bozuklugu...Ama bu armaya öle bi vurulmusum kı 15 senelık arkadasımın kafasında sandalye kırmısım genede pısman olmamısım sırf Cimbom ıcın

Drogba alınırsa, bu yatırımdan çok bu seneki şampiyonluğun öneminin ne kadar farkında olduğunun ve garanti altına almaya çalışmanın tanımıdır:D

Drogba'ya Turkiye Ligi icin gereksinim duyuldugunu pek sanmiyorum ben olasi CL icin onumuzdeki ust seviyede ki takimlara karsi kullanmak uzeredir

AlkAnelka

cincon drogbanın peşindeymiş...

Şampiyonlar liginden gelen parada ne bereketliymiş harca harca bitmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt