Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Orların Değerlendirilmesi lazım.Satılıp Elden Çıkarma Çok Yanlış Olur.İyi ki Dokundurmamış.

Rivada villa projesi var. Floryayi satarlar . florya satilkdikdan sonra manyak gibi para gelecek zaten iceri. ordan gelen paralar ile yeni arsalar yeni yatarimlar tesiler ve sayre yaparsin. bir seyler yaparlar artik florya parasiyla.

özet icin tskrler ilk önce. ama benim burda anlamadigim bir nokta var nedense. gayrimenkül degeri 800 milyon tl diye yazilmis. bu cok az. floryada bize ait olan arsa en az 500 milyon dollar olarak biliniyor zaten. Galatasaray adasini ve rivayi saymadim bile. Bir tek Rivanin degeri su an belki 800 milyon tl dir.

Adnan Polat döneminde hatırlayacağın üzere teminat olarak neredeyse bütün gayrimenkuller kullanıldı. Bu gayrimenkuller değerlemeye alınamıyor.

Ben de iyim sağol. Bu Drogba işine sevineyim mi üzüleyim mi karar veremiyorum. Bir yandan Drogba gibi bir adamı istememek mümkün değil, diğer yandan hem tkaımla bu kadar oynanmasını, hem asıl kapanması gereken aksaklıkların ortada durmasını, yabancı sınırını düşünüyorum.

Hayırlısı artık.

Muslera+Eboue+Dany+Toure+Carlinhos+Sneijder+Amrabat+Drogba 8 yabancı oluyor. seneye 6 yabancı oynayabiliyor yine amrabat-dany yedek bekler. sorun yok bence.

Melo-Riera-ujfa-baros-elmander seneye gider

Adnan Polat döneminde hatırlayacağın üzere teminat olarak neredeyse bütün gayrimenkuller kullanıldı. Bu gayrimenkuller değerlemeye alınamıyor.

hepsimi ?! riva-florya- Galatasaray adasi

oha yani bari liseyide teminat olarak verseydi :D

2014 kalkacak bu teminat galiba . öyle bir seyler diyordu baskanimiz

Dün sarhosken soyledim bugun ayikken dinle seni seviyorum ne kadar yasaksan bana o kadar ölürüm senin icin cimbombomum

Drogba banada maçtan sonra açıklanır gibi geliyo sabredelim:)

profsyonel futbolcumuz Milan Barosla olan mukavelemiz karsilikli olarak fesh edilmidir diyen aciklama yakin gibi geliyor bana.

:) Renkdaş yanılmıyorsam 700 mio $ teminat verilmiş Ünal Aysal bu rakamı 500 mio $ düşürdü orta vade de biteceğini söylüyordu. Adnan Polat hep derdi ya Galatasaray gayrimenkul zenginidir işte Elano'lar, Keita'lar, Jo'lar, Dos Santos'lar hep böyle alındı bu krediler ödenemez olsaydı bunlardan da olacaktık. Yönetim vizyon meselesidir, Ünal Aysal diyor ya futboldan anlamam ama ticartten anlarım diye bunu kast ediyor. :)

Rivada villa projesi var. Floryayi satarlar . florya satilkdikdan sonra manyak gibi para gelecek zaten iceri. ordan gelen paralar ile yeni arsalar yeni yatarimlar tesiler ve sayre yaparsin. bir seyler yaparlar artik florya parasiyla.

basketbol takımı için salon yapılacakdır.. tahminimce. başka bundan söz etmişti geçenlerde..

:) Renkdaş yanılmıyorsam 700 mio $ teminat verilmiş Ünal Aysal bu rakamı 500 mio $ düşürdü orta vade de biteceğini söylüyordu. Adnan Polat hep derdi ya Galatasaray gayrimenkul zenginidir işte Elano'lar, Keita'lar, Jo'lar, Dos Santos'lar hep böyle alındı bu krediler ödenemez olsaydı bunlardan da olacaktık. Yönetim vizyon meselesidir, Ünal Aysal diyor ya futboldan anlamam ama ticartten anlarım diye bunu kast ediyor. :)

Dedikleriniz belki doğrudur da Aysal'ın ticaretten anladığı da malum ama koskoca şirketleri olan diğer yönetimin başkanı ve yöneticileri de anlıyordur herhalde.

Transfer Nöbeti

SA

Ben ne zaman kalkacagini bilmiyorum ama baskanin teminat tutarlarinin duzenlendigini soyledigini hatirliyorum.

Yani oyle bir sekilde teminat gosterilmis ki onceden 10 tllik bir borcu dahi odeyemesen 1000 tllik malin gidecek gibi.

Tabi o da para olmadigindan bankalarin kucagina oturmak yuzunden.

En onemli sey borclarin bitirilmesi.

Ama Unal baskan cozdu ki artik ciddi transferler yapilmaya baslandi.

Günaydın arkadaşlar ...

didier-drogba_7485.jpg

Fenerden bu sene aykut-aziz yüzünden cacık olmaz,

Komik ama Bjk şampiyonlukta en büyük rakip gibi duruyor feda gazıyla beraber, hoş, kaybettiğimiz salak puanların ve oynadığımız kötü futbolun bunda etkisi çok büyük..

Bu sebeple pazar akşamı hem futbol-oyun hemde skor ile ezmemiz lazım ki, bizimle başa çıkamayacaklarını kabullendirmek maksadıyla..

Üstüne de açıkla Drogba-Toure yi..

Tamamı havlu atsın..

Psikolojik üstünlük :)

Drogbada gelirse artık mücadeleye gerek kalmaz 1.belli 2.kim?

Dedikleriniz belki doğrudur da Aysal'ın ticaretten anladığı da malum ama koskoca şirketleri olan diğer yönetimin başkanı ve yöneticileri de anlıyordur herhalde.

Tüpcü gibi babadan anadan is adami olan cok türkiyede. Aysal hem gercek is adami hem avrupa egitimli hemde sifirdan kendisi kurmus her seyi.

Transfer Nöbeti

Fenerden bu sene aykut-aziz yüzünden cacık olmaz,

Komik ama Bjk şampiyonlukta en büyük rakip gibi duruyor feda gazıyla beraber, hoş, kaybettiğimiz salak puanların ve oynadığımız kötü futbolun bunda etkisi çok büyük..

Bu sebeple pazar akşamı hem futbol-oyun hemde skor ile ezmemiz lazım ki, bizimle başa çıkamayacaklarını kabullendirmek maksadıyla..

Üsütne de açıkla Drogba-Toure..

Tamamı havlu atsın..

Psikolojik üstünlük :)

bjk'nin bir de tupcu faktoru var.

Tupcu bjkyi samp. Yapmak isteyecektir. Kac maci ofsayttan golle aldilar.

Bu yuzden sansa birakmayip farki acmaliyiz artik.

Yarinki mac cok ama cok onemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt