Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Baros'un Pazartesi günü Palermo ile sözleşme imzalayacağı haberi çıkmış. Eğer bu doğruysa bir yabancı transfer yolda demektir. Yönetim kontenjan açar açmaz bir oyuncu ile dolduracaktır. Big Chief için çok üzgünüm ama yolun sonuna geldik sanırım. Keşke kulüp içinde kalma gibi bir durum söz konusu olsa.

Arkadaşlar anlatmaya çalıştığım şu:

Drogba gelince;

Amrabat,Riera,Dany ve Melo'dan en az ikisi yedek kalacak.

Hakan,Gökhan,Emre ve Yekta'dan da en az ikisi 11 başlayacak.

Elmander,Baros,Ujfalusi'de kadro dışı kalacaklar. Hatta bir de stoper alacaklar iş daha da vahim.

Geçen sene Emre Çolak Engin Baytarlı kadroyla şampiyon olduk.Emre Yekta Engin oynayabilirler ancak defansa mutlaka bir türk stoperin alınması lazım.

Aslında hazır rierada form tutmuşken satıp daha iyi savunma yapabilen bir bek alsak fena olmaz

Baros'un Pazartesi günü Palermo ile sözleşme imzalayacağı haberi çıkmış. Eğer bu doğruysa bir yabancı transfer yolda demektir. Yönetim kontejyanı açar açmaz bir oyuncu ile dolduracaktır. Big Chief için çok üzgünüm ama yolun sonuna geldik sanırım. Keşke kulüp içinde kalma gibi bir durum söz konusu olsa.

Futbolu bırakıp alt yapı da antrenör olmalı.

Defansa bir türk alsak Forvete Drogba gelir Dany de maçına göre fırsat bulur.

CL maçına 20 gün kala defansı değiştirelim ve bir Türk alalım

ayrıca aldığımız Türk, Dany'i kessin ve ondan daha fazla performans versin ilginç...

Bana göre alınabiliyorsa bir stoper alınsın. Böyle Chedjou gibi. Alınamıyorsa yolumuza devam edelim. Drogba'nın ismi, günü kurtaracağı muhakkak ma biz günü Drogba'sız da kurtarırız bana göre.

Drogba'ya karşı olduğum anlaşılmasın lütfen. Ama Drogba+granqvist alınacaksa mesela bu ikisinin parasıyla daha üst düzey stoper alınsın bize en az 4-5 sene hizmet edecek.

Yok o yedek kalacak yok bu yedek kalacak.kalirsa kalir yabanci yedeklerimizde kaliteli olsun.avrupada kimler yedek kaliyor

Arkadaşlar anlatmaya çalıştığım şu:

Drogba gelince;

Amrabat,Riera,Dany ve Melo'dan en az ikisi yedek kalacak.

Hakan,Gökhan,Emre ve Yekta'dan da en az ikisi 11 başlayacak.

Elmander,Baros,Ujfalusi'de kadro dışı kalacaklar. Hatta bir de stoper alacaklar iş daha da vahim.
aslında orta saha direncini arttırmak için engin-yekta-emre den birinin oynaması daha iyi olur. sadece pres yapsınlar yeter. skor katkı falan beklemiyoruz onlardan. drogba-sneijder-burak-selçuk her türlü skora etki eder zaten.

Yok o yedek kalacak yok bu yedek kalacak.kalirsa kalir yabanci yedeklerimizde kaliteli olsun.avrupada kimler yedek kaliyor

Mesele yedek kalmaları değil, yabancı stoper + Drogba gelirse 10 yabancı olacak. 2 yabancı kadroya bile giremeyecek.

CL maçına 20 gün kala defansı değiştirelim ve bir Türk alalım

ayrıca aldığımız Türk, Dany'i kessin ve ondan daha fazla performans versin ilginç...

Dany i kessin diye birşey söylemedim bende yabancı sayısının sınırsız olmasını isterdim ancak alacağımız bir yabancı stoperle nasıl bir işleyiş olacak bilmiyorum Semih sakatlanırsa sıkıntı yaşıyacağımızı görmek zor değil.

Arkadaşlar Drogba'yı alıp transferi kapatırız

sezon sonu Riera - Melo - Ujfa - Elmander gönderilebilir

yerlerine iyi bir sol bek, Ön Libero ve Stoper ve Forvet alınabilir

ayrıca sene sonu Kerim Frei tarzı genç yerli oyuncular için hamleler olacaktır

Zaten çekiyoruz:) Daha kötü olamazya..

Ben bu konuda aynı fikirdeyim ama takımla her sene bu kadar oynanması hatta her transfer döneminde bu kadar oynanması ne kadar doğru bilemiyorum.

Fatih Terim söylemisti zaten degisimin hep devam etmesi gerektigini.

Basarili olacak kadroyu 1 senede yaratmak imkansiz bence. (Avrupa düzeyinde)

Gecen sene hedef ligdi, bu sene daha farkli, seneye daha da farkli olacak belki.

Cok kisi meloyu kadroya Azmiyor ama bence melo olmali.yektayla falan olmaz.tamam melo gecen sene gibi degil ama o olmasigi zaman defans acik veriyor,bilhassa korner,erde

drogba alınsın . bizim en büyük sorunumuz ilerde top tutacak forvetlerimizin olmayışı ve orta sahamızın geçen seneye göre formsuz oluşudur. orta sahaya sneijder katkısı bize ilaç gibi gelecektir eminim ve drogba zaten başlı başına beladır rakip takımlar için

Cok kisi meloyu kadroya Azmiyor ama bence melo olmali.yektayla falan olmaz.tamam melo gecen sene gibi degil ama o olmasigi zaman defans acik veriyor,bilhassa korner,erde

Katılıyorum fikrine. Melo duran toplarda etkili defansta özellikle. Umarım geçen sezon ki golcü kimliğine kavuşur tekrardan ve bu maç bjk maçı olur.

Yekta Melonun olmadığı maçlarda iyi bir yedek ancak beğenmedikleri Melo nun yaptığı işleri yapacak bir futbolcu değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt