Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Riera zaten bu sezonu götürebilir , çok büyük hatalar dizisi yapmadığı sürece fakat sezon sonu hem Riera'nın yıllığı , hem verdiği verim , hem yaşı , hemde orjin bir sol bek olmaması göz önünde bulundurulduğun da , Riera'yı gönderip o bölgeye çok sağlam savunma zafiyeti olmayan , hücumlarda fazlasıyla yardımcı , ortaları iyi olan , sol ve çift ayaklı , hızlı , süratli , tekniği iyi kısacası formda bir Eboue'nin sol bek versiyonu şart.

Eğer takım bulunursa ve bonservis kazanılırsa çok iyi olur 1 milyon € bile olsa..

Sözleşme feshetmek çok saçma olur..

Ülkede sol bek yok resmen ya. Hakan Balta o yüzden büyük takimlarda daha cok ekmek yer :)

Ugur Boral bile aliniyorsa hala, konusmaya gerek yok zaten. Bekler yabanci olmali.

Ya stopere ayar cekecegiz, yada Alper´i alip oynatacagiz. Özellikle seneye

Hocam uzun vadede her ikisi de şart stopere yerli rotasyonu (Serdar Taşçı - Ömer Toprak - Serdar Aziz - Aykut Demir) , Melo'nun yerine de olursa ilk önce Gökhan İnler ki olmaması için bir sebep yok olmazsa Alper Potuk.

seneye kaleye onur sart arkadas harbiden sart.olmayacak boyle

abD9cxbain.jpg

Kanatsız oynasak olma mı ?:D

Kesinlikle en sevdiğim taktiktir bu ama bunun ii bir şekilde işlemesi için sol bek marcelo sag bek danı Alves olmalı :D

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray kulübüne yeni üye olan isimlerin beratlarının dağıtıldığı törenin çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Galatasaray Başkanı, berat töreni sonrası kulübe katılan üyeleri tebrik ederken, "Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Umarım Galatasaray'a uzun yıllar başarıyla hizmet ederler" ifadelerini kullandı.

Ünal Aysal, Drogba transferi konusunda ısrarlı sorulara ise, "Bu konuda bir yorum yapmak istemiyorum. Sayın Ali Dürüst bu konularda konuşacaktır" diyerek özellikle transfer konusunda yönetimde alınan "Sadece Ali Dürüst konuşacak" kararını doğrulamış oldu.

TurkFutbol.Com

be adam kelimesini kullanma istersen bi daha laflarını buraya yazarken iyi düşün tart öyle yaz tamam mı kardeş. bu benim fikrimdi, beğnmezsen adam gibi söylersin olur biter

Biraz önceki de benim fikrimdi Burak Messi olur veya olmaz saygı duy arkadaş o zaman güzelcene cevap ver saygıyı ilk bozan sensin bana alıntı yaptırtma tartışmaya gerek yok 35 yaşında adamsın ben büyüklerime saygısızlık etmem.

ben 4,5 diye biliyorum onurun tazminatını ama işin zorluğu sadri şener ve ts taraftarından kaynaklı diye düşünüyorum yoksa onur neden gelmesin ki salak olması lazım :b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt