Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ali Dürüst: “Yo yo hayır söz konusu değil, ilgilenmiyoruz” diyecektir.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray kulübüne yeni üye olan isimlerin beratlarının dağıtıldığı törenin çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Galatasaray Başkanı, berat töreni sonrası kulübe katılan üyeleri tebrik ederken, "Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Umarım Galatasaray'a uzun yıllar başarıyla hizmet ederler" ifadelerini kullandı.

Ünal Aysal, Drogba transferi konusunda ısrarlı sorulara ise, "Bu konuda bir yorum yapmak istemiyorum. Sayın Ali Dürüst bu konularda konuşacaktır" diyerek özellikle transfer konusunda yönetimde alınan "Sadece Ali Dürüst konuşacak" kararını doğrulamış oldu.

TurkFutbol.Com

başkan yalanmadı beyler.....:D:D:D reis geliyor

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray kulübüne yeni üye olan isimlerin beratlarının dağıtıldığı törenin çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Galatasaray Başkanı, berat töreni sonrası kulübe katılan üyeleri tebrik ederken, "Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Umarım Galatasaray'a uzun yıllar başarıyla hizmet ederler" ifadelerini kullandı.

Ünal Aysal, Drogba transferi konusunda ısrarlı sorulara ise, "Bu konuda bir yorum yapmak istemiyorum. Sayın Ali Dürüst bu konularda konuşacaktır" diyerek özellikle transfer konusunda yönetimde alınan "Sadece Ali Dürüst konuşacak" kararını doğrulamış oldu.

TurkFutbol.Com

Tamda adamını seçmişler arkadaş..

:o

cidden soyle bi dusundum seneye türk oyuncularımız, onur selcuk burak alper semih olmalı. sonra koyarsın sneijder i eboueyi drogbayı messiyi:)

Ali Dürüst: “Yo yo hayır söz konusu değil, ilgilenmiyoruz” diyecektir.

su an Transferi düsünmüyoruz .yarin derbi macina konsatre olduk diyecekdir. sonra gazteci israrla soracak peki derbiden sonra drogba transferi ola bilirmi diye. oda yo yo öyle düsüncemiz yok su an :)

Beyler forumda yeni olsamda şeref aydın kesinlikle ilgileniyoruz dediyse ben inanırım sneijder olayındada karşı çıkan oldu ama dediği çıktı helal olsun drogba gelmese bile görüştügümüz kesin dedi şeref aydın üstad :)

Ali Dürüst bana göre yönetimde işini en düzgün ve doğru yapan adam şu ana kadar.:ayatollah:

Beyler Koreografi icin detayli bilgi verebilen varmi ? Tesekkürler.

drogba yokmuş. başkana olmayan ismi sormayın demişmiş???

cidden soyle bi dusundum seneye türk oyuncularımız, onur selcuk burak alper semih olmalı. sonra koyarsın sneijder i eboueyi drogbayı messiyi:)

Bence yerli oyuncularımız ; Semih Kaya , Serdar Taşçı , Gökhan İnler , Selçuk İnan , Kerim Frei , Burak Yılmaz ; 6 Yerli + 5 Yabancı :)

Olmayan bir isim için konuşmanın manası yok demiş Aysal, Drogba'yı beklemeyin diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt