Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.846
- 26.393
- 3.448
Cevap: Transfer Nöbeti
Geldi mi?
Geldi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray kulübüne yeni üye olan isimlerin beratlarının dağıtıldığı törenin çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Galatasaray Başkanı, berat töreni sonrası kulübe katılan üyeleri tebrik ederken, "Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Umarım Galatasaray'a uzun yıllar başarıyla hizmet ederler" ifadelerini kullandı.
Ünal Aysal, Drogba transferi konusunda ısrarlı sorulara ise, "Bu konuda bir yorum yapmak istemiyorum. Sayın Ali Dürüst bu konularda konuşacaktır" diyerek özellikle transfer konusunda yönetimde alınan "Sadece Ali Dürüst konuşacak" kararını doğrulamış oldu.
TurkFutbol.Com
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray kulübüne yeni üye olan isimlerin beratlarının dağıtıldığı törenin çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Galatasaray Başkanı, berat töreni sonrası kulübe katılan üyeleri tebrik ederken, "Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Umarım Galatasaray'a uzun yıllar başarıyla hizmet ederler" ifadelerini kullandı.
Ünal Aysal, Drogba transferi konusunda ısrarlı sorulara ise, "Bu konuda bir yorum yapmak istemiyorum. Sayın Ali Dürüst bu konularda konuşacaktır" diyerek özellikle transfer konusunda yönetimde alınan "Sadece Ali Dürüst konuşacak" kararını doğrulamış oldu.
TurkFutbol.Com
Ali Dürüst: “Yo yo hayır söz konusu değil, ilgilenmiyoruz” diyecektir.
Eboue yapar o isi. Riera da yapiyor bence. Tamam defansi bazen aksayabiliyor ama bu sistemde normal.
İtiraf et Sneijder heyecanı var dimi renktaş![]()
Tamda adamını seçmişler arkadaş..
![]()
cidden soyle bi dusundum seneye türk oyuncularımız, onur selcuk burak alper semih olmalı. sonra koyarsın sneijder i eboueyi drogbayı messiyi![]()
En iyisi. Buz dolabi gibi yalan söyleye biliyor ali beybiraz gizlik icinde kalmasi en dogrusu.