Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ali Dürüst:İsmi Galatasaray ile anılmaya başlanan Fildişi Sahilli yıldız oyuncu Didier Drogba ile ilgili yöneltilen soruları yanıtsız bırakan Dürüst, ''Şu anda gündemimiz transfer değil, Beşiktaş derbisidir. O maç bitene kadar da transferle ilgili sorulara yanıt vermeyeceğim'

drogba hayırlı olsun ali dürüst bile ilgilenmiyoruz demiyorsa kesin imzayı atmıştır en azından ön protokol falan :)

Uf ya aslinda stoper,sol bek ikilisi gerek bize.Drogba yi alinca kesin bunlardan biei ya da ikisi de yalan olur

drogba bitmiş olabilir. derbiyi bekliyor yönetim açıklamak için pazar gecesi ve pazartesi buralarda şenlik olur inşallah :asd:

İBB 2-0 yaptı bursa karşısında

Beyler biz Real Madrid,Barca,Manu gibi yıllık 500 milyon avro geliri olan bir kulüp değiliz.Heyecanınızı anlıyorum ama bu kadar büyük maliyetleri kaldırabilir miyiz ciddi şüphelerim var.

arkadaşlar drogbanın geldiğini düşünürsek ilk 11 nasıl olacak acaba malum yabancı sınırından dolayı kim kenarda oturacak.

drogba hayırlı olsun ali dürüst bile ilgilenmiyoruz demiyorsa kesin imzayı atmıştır en azından ön protokol falan :)

bittimi bitmedim diyemem.

gidip kap bildirim yapıp bizim bünyeleri alt üst etmektense-evet diiyp konuşuyoruz deyip iyice kafaları karıştırmaktansa.

işte bu yöneticidir.

söyleme, resmi ağızdan bişey çıkmasın.

olursa bomba, olmaz ise yönetime bişey diyemezsin. kimsede yıpratamaz. resmi ağızdan bişey çıkmadıktan sonra en iyisi bu..

çok doğru özellikle defansa baktığımızda kaleciyle birlikte 4 yabancıyı dolduruyoruz. muslera çok iyi kaleci fakat bu yabancı sınırından dolayı kalecimizin yerli olması çok daha iyi olur. şuan yerli kaleciler içinde kalemizi koruyacak tek aday onurdur. alınabilirmi şuan için çok zor malum sebeplerden dolayı.melo büyük ihtimal sezon sonu gidecek fakat onun yerini dolduracak yine yerli olarak o kalitede tek bir adam var gökhan inler.alper gibi balon oyunculara okadar para verip sonunun sercan ve yiğit gibi olması çok süpriz olmaz. zaten 5 yabancı olayı anadolu takımları için büyük fırsat kulübü ticarethane gibi yönetilen bu takımlar büyük doldurur kasalarına. bu sınırlamaya karşı çıkacak takımlar biz ve fb olur. bjk nin de düştüğü durumdan dolayı karşı çıkacağını sanmıyorum.

Ben Alper'i kesinlikle balon olarak görmüyorum ancak Melo'nun sağladığı sertliği ve direnci (bu seneki değil, geçen seneki Melo'nun) sağlayabilir mi emin değilim. Gökhan İnler tabii ki herkesin favorisi ancak ben bu transferi çok zor olarak görüyorum. Bizim yönetim hiçbir oyuncuya çift haneli bonservis ödememe gibi bir takıntısı var. Sneijder'a bile o şartlarda imza attırıldı. O yüzden ben bize en yakın isim olarak yine Alper'i görüyorum.

Beyler biz Real Madrid,Barca,Manu gibi yıllık 500 milyon avro geliri olan bir kulüp değiliz.Heyecanınızı anlıyorum ama bu kadar büyük maliyetleri kaldırabilir miyiz ciddi şüphelerim var.

jcyx5.jpg

Sa, hayırlı nöbetler..

real-barca-manu kadrosuna bak bakalım. onlarda en az 10 oyucnu 4-5 ve üzeri alıyordur. bizde 1-2.

o zaman biz oynamayalım kapatalım.. yalnış düşünce bence.

tur atlama- şampiyon olmak için garantilemek için böyle bir fırsatın var.

arkadaşlar drogbanın geldiğini düşünürsek ilk 11 nasıl olacak acaba malum yabancı sınırından dolayı kim kenarda oturacak.

Muslera-Dany (yada yeni yabancı)-Eboue (yada Riera)-Melo-Sneijder-Drogba oynar..Duruma göre Eboue-Riera değişmeli oynar yerlerine Sabri-Hakan oynayabilir..

ben bukadar sene icinde bizim forumdaki kardeslerimi cozemedim....!Transfer doneminde hem transfer haberi kulub disindan bekliyorsunuz .....sonrada yok kardesim HABERI VEREN PATLAMIS! Helede Seref kardesimin verdigi haberlere boyle soz soylemek aklim almiyor!HEPSI DUYURUCULARDAN EN DOGRU HABERI SIMDIYE KADAR SEREFINDIR!

ALLAH AKIL FIKIR VERSIN!

:sgr: :sgr:

Yönetim maliyetleri düşünüyordur herhalde. yıllarca saçma sapan adamları aldık çoğuda elimizde patladı. 3-4 tane bu şekilde sercan gibi yiğit gibi yada stancu-clio tarzı oyuncu alıp kenarda bekleteceğimize sneıjder gibi 1 oyuncu almak daha mantıklı ayrıca yatırım başarıyı başarıda kazancı getirir. sampiyon olup cl ye direk gitmek zaten bu yatırımların hemen hemen çoğunu karşılayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt