Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben Alper'i kesinlikle balon olarak görmüyorum ancak Melo'nun sağladığı sertliği ve direnci (bu seneki değil, geçen seneki Melo'nun) sağlayabilir mi emin değilim. Gökhan İnler tabii ki herkesin favorisi ancak ben bu transferi çok zor olarak görüyorum. Bizim yönetim hiçbir oyuncuya çift haneli bonservis ödememe gibi bir takıntısı var. Sneijder'a bile o şartlarda imza attırıldı. O yüzden ben bize en yakın isim olarak yine Alper'i görüyorum.

eger yanında selcuk ve sneijder 2 lisiyle oynatıcaksak sagına soluna pas verebilsin birde biraz defans yapmayı bilsin bukadar minimum yeteneklerde bile yerli var mı diye düşününce çok kısıtlı isim geliyor akla cidden futbol olarak fenalardayız

Beyler biz Real Madrid,Barca,Manu gibi yıllık 500 milyon avro geliri olan bir kulüp değiliz.Heyecanınızı anlıyorum ama bu kadar büyük maliyetleri kaldırabilir miyiz ciddi şüphelerim var.

Şüpheye düşmektense maddi durumumuz elverdiği kadar storelara saldıralım.

arkadaşlar drogbanın geldiğini düşünürsek ilk 11 nasıl olacak acaba malum yabancı sınırından dolayı kim kenarda oturacak.

muslera eboue semih dany(toure ya da trasnfere gore baska bir isim) balta

hamit melo selcuk

sneijder

drogba burak

tabiki riera balta yerine oynayabilir o zaman melonun yerinede yekta oynar ya da sezon sonu muslera satılıp kaleye onur ya da sinan bolat gecebilir o zaman da sol beke bile transfer yapılabilir sonra stopere turk oyuncu alınabilir ileride yani ama şimdilik kadro boyle olur

1 subata az kaldi transferin son günü yakinda her sey belli olur bence drogba ve toure ile kapatacagiz bu dönemi.

eger yanında selcuk ve sneijder 2 lisiyle oynatıcaksak sagına soluna pas verebilsin birde biraz defans yapmayı bilsin bukadar minimum yeteneklerde bile yerli var mı diye düşününce çok kısıtlı isim geliyor akla cidden futbol olarak fenalardayız

Olay sadece direnç sağlamaksa Mehmet Topal bile işimizi görürdü aslında. Tabii ki Fenerbahçe'nin verdiği bu rakamlara değil.

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

drogba kendi oynasin yeter.. drogba diyoruz ve karsisinda sadece bekiri düsün :D

hocam tabiki drogba oynarsa yeter gibi düşünüyoruz. fakat defansif yönden de çok basit goller yiyoruz. drogba gelirse tek forvete dönmek daha mantıklı gibi geliyor bana.

bence yekta oynar orada topaldan da bin kat iyi oynar

Şampiyonlar ligine direkt katılımı hesaba katıyorlar,risk alıyorlar.Ama diğer takımların da performansına bakarsak sneijderle kapatsak bile transfer dönemini şampiyonluğu büyük ihtimalle kazanırız.Alınası bir risk bence.

Ha bir de şampiyonlar liginde üst tura çıkarsak daha bu sezondan transferlerin parasını hafifletme şansımız var.

500 degil ama 140 milyona yakin Galatasaray Store Gelirini 3'e Katladı buraya bak istersen :)

Alper iş görür ama defansif olarak Yektadan iyi değil ofansif olarakta çok iyi değil bana kalırsa ama Melodan bu sene hiç yararlanamadık.Yekta ya bence şans verilmeli dinamik pas yüzdesi iyi bir adam ayrıca teknikte.

Yerli piyasasının bu kadar yüksek olmasındaki tek neden yabancı sınırlaması değil, alttan çok nadir sayıda gelecek vaad eden oyuncu yetişmesi.

muslera eboue semih dany(toure ya da trasnfere gore baska bir isim) balta

hamit melo selcuk

sneijder

drogba burak

tabiki riera balta yerine oynayabilir o zaman melonun yerinede yekta oynar ya da sezon sonu muslera satılıp kaleye onur ya da sinan bolat gecebilir o zaman da sol beke bile transfer yapılabilir sonra stopere turk oyuncu alınabilir ileride yani ama şimdilik kadro boyle olur

kulağa çok hoş geliyor fakat renktaş drogba gelirse tek forvet de oynayabiliriz. aslında bizim en büyük sorunumuz. selçuk gibi mevkisinde banko oynayacak başka bir yerli oyuncumuzun olmaması. defansta bir tane sağlam yerlimiz olsa mükemmel bir takımımız olacak drogbada gelirse.

drogba da gelirse seneye kombinelere localara baya bi zam yapılması lazım artık.Millet kombine alıp maça gitmiyor.

Hala yabanci sayisi ve kim oturacak yedekte? Birakinda bunu terim karar versin.

Beyler biz Real Madrid,Barca,Manu gibi yıllık 500 milyon avro geliri olan bir kulüp değiliz.Heyecanınızı anlıyorum ama bu kadar büyük maliyetleri kaldırabilir miyiz ciddi şüphelerim var.

Şampiyonlar liginde başarı istiyorsak bu tür transferler gerekli.Galatasaray taraftarı transfer için heyecanlanmaz başarı getirecek transfer için heyecanlanır.

Olay sadece direnç sağlamaksa Mehmet Topal bile işimizi görürdü aslında. Tabii ki Fenerbahçe'nin verdiği bu rakamlara değil.

ya abi hani derler ya ''çapa'' atakta çok görünmesine gerek yok defanstan topu alsın 2 m sagına selcuk yada sneijder versin beklesin eger 4 2 3 1 gibi oynayacaksak sadece arkayı süpüren gerektiginde defansı 5 leyen bir adam olsun yani melo gibi yüksek maliyetli + yabancı birisi lüks kaçar orda biraz standartı düşürebiliriz ''mecburen''

Yerli piyasasının bu kadar yüksek olmasındaki tek neden yabancı sınırlaması değil, alttan çok nadir sayıda gelecek vaad eden oyuncu yetişmesi.

katılmıyorum belki çok az payı olabilir ama yabancı sınırlaması mesela kalksa ya da +3+sınırsız yapılsa(yani 3 tanesi serbest diğer gelecek yabacılar milli takımda yuzde 60 oynamıs olmalı gibi diğer bazı avrupa ulkelerinde benzeri olan sisteme geçilse)

bak bakalım bunların piyasası en fazla 4m geçmez hatta 4m bile olmaz

Şampiyonlar ligine direkt katılımı hesaba katıyorlar,risk alıyorlar.Ama diğer takımların da performansına bakarsak sneijderle kapatsak bile transfer dönemini şampiyonluğu büyük ihtimalle kazanırız.Alınası bir risk bence.

Ha bir de şampiyonlar liginde üst tura çıkarsak daha bu sezondan transferlerin parasını hafifletme şansımız var.

Bu transferleri zaten bana göre üst tura cikmak icin yapiliyor. bencede olamayacak bir sey degil.

-----------Muslera-----------

Ebue--Semih-----Dany--Riera

-------Yekta---Selçuk-------

Hamit----------------Sneijder

-------Drogba---Burak-------

Birde riera yerine transfer olursa balından yenmez.

Alper iş görür ama defansif olarak Yektadan iyi değil ofansif olarakta çok iyi değil bana kalırsa ama Melodan bu sene hiç yararlanamadık.Yekta ya bence şans verilmeli dinamik pas yüzdesi iyi bir adam ayrıca teknikte.

yekta orda oynatılacak bir adam degil tama dinamik olabilir ama adam ofans oyuncusu o kafayla düşünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt