Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Pahalı ve 2013 yazında 29 yaşına gelecek gelmesi zor Gökhan İnler yerine Amrabat'ı 3-4m euroya satabilirsek, Kerim Frei/Gökhan Töre alınabilir.

italya'da zaten kriz var, sneijder'i bile 7.5 milyona sattilar bize.

fransa desen sadece paris var, onlarda da hayvan yükü ile orta saha oyuncusu bulunuyor.

almanya'da bayern ve dortmund disinda kimse bonservisini karsilayamaz.

ispanya desen real-barca zaten ihtiyaci yok ona, atletico madrid'de dengede kalmak istiyor.

ingiltere veya rusya secenekleri bulunyor önünde, rusya'da donmak istemez bence akli olan oraya gitmez. biz istekli olursak bize kalir o oyuncu

eklemek gerekirse; ingiltere'de her sene sampiyonluk yarisinin icersinde olan takimlar ona talip olmaz, tottenham-liverpool gibi sampiyonluk yarisinda olmayan takimlar talip olur, galatasaray'da her sene sampiyonluk-sampiyonlar ligi secenekleri garanti neredeyse.

Serdar Aziz´i iyiki almiyoruz, ilerde de almayi düsünmeyiz umarim. Asla 3 Milyon üstü paralara degmeyecek bir futbolcu.

Semih 5 tane Serdar Aziz eder. Kaldi ki biz Semih´e bile yetersiz diyoruz bazen.

haftaya zaten bursayla oynuyoruz, ozaman herkes görecek serdar aziz balonunu.

Gecen hafta Ordu-Mersin macinda Atila oynamis ama bu transferi yapmalari zaten yetersiz oldugu anlamina geliyor.

Bizim forumda iyi olan herkesin adi bolca gecer, ilk haftalardan sonra kimse adini söylemez oldu.

Sakat olan Selcuk da iyilesmek üzereymis Ordu'da, buna ragmen almislar Ferhat'i.

Bilmiyorum fakat durumumuz o derece kötü ;

Görünen en potansiyelli yerli bir kaç sol bekten biri de Atila.

Gökhan Süzen , İsmail Köybaşı , Hasan Ali Kaldırım , Atila Turan , Ziya Erdal

Peh en potansiyelli , en iyi yerli sol beklere bak.

Tolga Cigerci düsünülebilir. Ben iyi futbolcu oldugunu düsünüyorum.

Alper, Inler gibi futbolculardan da cok ucuza gelir.

Iyi takip etmek lazim tabiki. Ama listede bulunsun

Ozer Hurmaci Kasimpasada costu resmen:DAykut'un kabizligindan adam parlayamiyormus meger.Ne dersiniz bu kadar yerli kisirligi olan bi donemde Ozer bizde is yapar mi?

Zamanında bize gelecekti o adam ne oluysa bir anda anlaşma bozuldu. Bu saatten sonra kalsın fener suyu içmiş adamdan hayır gelmez.

Avrupa birligi oyunculari yabancidan sayilmasin onun disinda 3+2 ve ya 4+2 olsun en mantiklisi bu.Bizim Türkler Ab den sayiliyorda bizde niye sayilmiyorlar lan yeter

:mad:

Hamit ölmüş ağlayanı yok kimseyle kıyaslanacak halde değil şu anda. Her topu alıp atağa çıkmaya çalıştığında kontra yiyoruz. Zamanında pas atmıyor. Selçuk ve hamit hemen hemen birbirlerine yakın oyuncular o iksinin aynı anda olması büyük lüks. Bence birbirlerini yedeklesinler çok iyi olur en azından selçuk sürekli 90 dakika oynayıp bir yerden sonra düşüşe geçmez.

Hamit'e hayranlik duyanlar en gec sezon sonu onun üzerini cizecektir, forumda kimse savunmaz onu yaz sezonu.

Hali ve performansi ortada. Hamit büyük bir transfer hatasidir.

İyi nöbetler beyler kurstan yeni geldim.

Gelişme var mı geceden beri olumlu olumsuz?

[h=1]Galatasaray çıldırdı hedefte o var Drobga[/h] Kategori:Galatasaray, Genel Yorum yap

Wesley Sneijder’e parçalı formayı giydirerek, Avrupa transfer piyasasını alt üst eden Galatasaray resmen gözünü kararttı! Sarı-Kırmızılılar, sezon başında renklerine bağlayamadığı Fildişi’li santrfor Didier Drogba transferi için bir kez daha taarruza geçti. Cim Bom’u bu transfer için harekete geçiren kişi ise Didier Drogba’nın ta kendisi! Çin ekibi Shanghai Shenhua ile yıllık 10 milyon Euro’luk bir kontratı bulunmasına rağmen tekrar Şampiyonlar Ligi’nde varolmak isteyen siyahi golcünün, menajerleri aracılığıyla Galatasaray’a haber yolladığı ortaya çıktı. Fatih Terim’in ilettiği, “Gerekirse Hakan Balta’yı stoper oynatırım. Yeter ki onu alalım” mesajı sonrası yönetim pazarlıklara başladı. Çin macerasından pişman olan ve bonservisini almaya çalışan Drogba da hamlelerini artırdı. Alacaklarına karşılık bonservisini almayı planlayan

34 yaşındaki futbolcunun, yarın serbest kalma ihtimali bulunuyor.

Aysal reddetti ama…

Avrupa’ya dönüş için ücretinden ciddi anlamda fedakarlık yapan Drogba’nın yıllık

4 milyon Euro’yu kabul ettiği ve son yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık bir kontrat talebinde bulunduğu ifade ediliyor. Galatasaray Yönetimi’nin, bonservis maliyeti olmaması halinde Drogba’nın yıllık 4 milyon Euro’luk talebine olumlu yanıt vereceği yüksek sesle konuşuluyor. Her ne kadar başkan Ünal Aysal, dün Drogba iddialarını reddetse de camia içerisinde, “Başkan adres şaşırtmak için böyle konuşuyor” yorumları yapılıyor.

Metin Karabaş

Devler Ligi’nde 75 maç 39 gol

Tam 8 sezon boyunca Chelsea’de forma giyen Didier Drogba, İngiliz ekibiyle 69, Marsilya forması ile de 6 Şampiyonlar Ligi maçına çıktı. 75 mücadelede toplam 39 kez ağları sarsan siyahi yıldız, maç başına 1.92 gibi ulaşılması çok güç bir gol ortalaması yakaladı. Geçtiğimiz sezon Chelsea’nin Şampiyonlar Ligi Finali’ni kazanmasında attığı gol ve penaltı atışlarındaki isabetli vuruşuyla başrolü oynadı. Bu sezon başında yıllık 10 milyon Euro ücret karşılığında Çin’in Shanghai Shenhua takımına transfer olan Drogba, bir diğer dünya yıldızı Nicolas Anelka gibi Avrupa’ya dönüş yolu arıyor. Çin’de 10’u ilk 11’de olmak üzere toplam 11 maça çıkan siyahi yıldız, 8 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi. Drogba halen Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Fildişi Milli Takımı’nın kaptanlığını yapıyor.

Kaynak: fanatik.com.tr

Sizin ben matematiğinize...:asd:

Abi bu mantıkla hiç bir kadroyla tatmin olunmaz. Elindekinin kıymetini bilip maksimum 1 2 oyuncu değiştirmek lazım ana kadrodan

Elimizdekiler o bin tane laf ettigimiz ligde bile is yapmiyor dogru dürüst. Kayseri-Antep'ten gelen adamlarla olmaz bu is. Uydurma bir sol bekle olmaz, kanat oyuncun da yok.

Kayserispor bile yüzüne bakmaz onun.

ulan balta insan biraz gurur onur meselesi yapar da formayı kapar. ben hakan balta olsam utanırım riera sol açıkken nasıl benim yerime oynayabilir diye hırs yapar alırım elinden formayı ama bizimkinde ne gezer o hırs gurur

Tolga , stil olarak Alper , Gökhan İnler , Melo tarzı değil de biraz daha Selçuk tarzı , Maestro , oyun kurucu bir oyuncu o yüzden bu bölge için düşünülemez ha kim düşünülebilir ; Bayern'den Emre Can , Napoli'den Gökhan İnler , Eskişehirspor'dan Alper Potuk ; Melo'nun yerine sezon sonu gelebilecek en iyi yerli isimler benim gönlüm şu durumda tüm takım iyiyken Gökhan İnler'de fakat uzun vade de hem Emre Can hem Alper çok büyük fayda sağlar , Gökhan'da elbet bir gün bırakacak , yaşlanacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt