Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

baros zamaninda en iyi oyuncumuzdu baros kotu bir futbolcu degil ilk senesinde gol krali filan olmasi BAROSu sever cogu cimbom taraftari eminim

Galatasaray formasıyla oynamış bütün oyuncuları severim. En kötü oynayanınıda hatta takıma yamuk yapanı bile severim. Mustafa Sarpla Barışı rencide etmek için yazmadım. Sonuçta onlarda biliyor yıldız oyuncu değiller, genelde yıldız oyuncuların formaları alınıyor.

trabzon-baros-forma.jpg

Trabzonsporun barosa tas atarken o taraftara donup armayi opmesi , bu futbolcuyu asla unutamam bir sene kotu oynadigi icin yaptiklari atip silemem

Galatasaray formasıyla oynamış bütün oyuncuları severim. En kötü oynayanınıda hatta takıma yamuk yapanı bile severim. Mustafa Sarpla Barışı rencide etmek için yazmadım. Sonuçta onlarda biliyor yıldız oyuncu değiller, genelde yıldız oyuncuların formaları alınıyor.

Bende an itibariyle takıma katkıları sıfıra (0) yakın veya (0) olanları yazdım.

Ali Dürüst'e transfer mevzusu sormak da nedir arkadas, hemde derbi öncesinde. Adam zaten konusmayi sevmiyor. Agzindan laf alamayacaklarini biliyorlar, yine de soruyorlar. Wesley Sneijder'in imza törenindeki sorulan sorular da türk gazetecilerin nekadar rezil oldugunu bir kez daha gözler önüne serdi diye düsünüyorum.

trabzon-baros-forma.jpg

Trabzonsporun barosa tas atarken o taraftara donup armayi opmesi , bu futbolcuyu asla unutamam bir sene kotu oynadigi icin yaptiklari atip silemem

Hizmetleri tartışılamaz ama şu sezon yaptıkları ?

Sıfır (0) oyun gitmesi , kulüp bulması istenirken , Katar'dan , Rusya'dan , İtalya'dan gelen teklifleri reddetmesi oturarak parasını alması ?

Az uz da değil !

trabzon-baros-forma.jpg

Milyon eurolar alan yildiz oyuncularimiz da iki arma öpmeyle onlara destek cikacagimizi zannetmesin. Fenerli futbolcularda mac öncesi arma öpmüstü sonra sahada dökülüp kaybetmislerdi galiba.

Öpmek yerine atmayi tercih ederim.

trabzon-baros-forma.jpg

aynen. Unutulmaz bir oyuncu bizim için :ayatollah: keşke hiç o sakatlığı yaşamasaydı , emre itinin yüzünden toparlayamadı bir daha king :sad007:

Milyon eurolar alan yildiz oyuncularimiz da iki arma öpmeyle onlara destek cikacagimizi zannetmesin. Fenerli futbolcularda mac öncesi arma öpmüstü sonra sahada dökülüp kaybetmislerdi galiba.

Öpmek yerine atmayi tercih ederim.

bu adam gecen seneye kadar hic birsey yapmadimi , ve o planlanmis birsey fenerbahcenin yaptigi ayrica kendi stadlarinda yaptilar

Transfer Nöbeti

vay anasın ı,ali baskan bunu demisse hayırlı olsun demenin zamanı gelmis

Videoyu izleyeyim mimiklerinden anlarim Drogba tamam mi dedim ama adam buz gibi arkadas, pek birsey anlasilmiyor.

Ama ilk bakisi bu soruyu sordugu icin muhabire kizmis gibiydi.

Transfer Nöbeti

ne güzel işte.

Aydın, Engin, Amrabat bu takımda yedek kalacak kapasitede oyunlar zaten

Doğru da o zaman Amrabat'ı neden aldık?

Demeye çalıştığım şu: Terim ve kurmayları kafalarındaki ideal sisteme uygun bir ilk 11 ve ikinci 11 çıkarmalı değil mi?

Diyelim 4-3-1-2

Eboue Semih Taşçı Carlinhos

Yekta Melo Selçuk

Sneijder

Burak Drogba

Amrabat burada kimin yedeği? Kimsenin... Hamit desek, Yekta ve Selçuk yerine oynayabilir ama Engin var zaten elimizde onlara yedek olarak, o kadar para bayılmaya gerek var mı?

Planlama yok gibi görünüyor dışarıdan, umarım ben yanılıyorumdur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt