Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sen dalga mi geciyordun, sadece yazayim dedim.

Suan maalesef Galatasaray futbolcusu olan Burakin formasini hayatta almamda.

Tamam, Burak'dan iyi olan 100 tane Forvet vardir belki Avrupa'da, ama daha iyisi olmadigi Takdirde en iyisi budur bu Takim'da.

Idare edecegiz napalim, belki yakinda daha iyisi gelir, yoksa idare edecegiz artik napalim.

trabzon-baros-forma.jpg

Trabzonsporun barosa tas atarken o taraftara donup armayi opmesi , bu futbolcuyu asla unutamam bir sene kotu oynadigi icin yaptiklari atip silemem

21-12-rraul.jpg

Bunlar reklam kokan hareketler.

Baroş u severim ama benim için bir futbolcunun armasını öpmesinin bi anlamı yoktur. Baroş bu kadar seviyor olsaydı Galatasaray a daha fazla zarar vermeden giderdi.

Amrabat beklenen performansı gösteremedi. Hemen gönderilsin demiyorum ama ha parladı ha parlayacak diye de aynı sistemde ısrarlı olmaya gerek yok.

Dinamik olacaksın, seni oan ne kurtaracaksa o kadro yapısına bürüneceksin.

Ayrıca avrupada ilk 10 takım hedefimiz var. Amrabat hangisinde ilk11 oynar? , benim için sadece iyi bir yedek.

Verdiğimiz o kadar para da bize ders olarak geri dönmüştür

21-12-rraul.jpg

Baroş u severim ama benim için bir futbolcunun armasını öpmesinin bi anlamı yoktur. Baroş bu kadar seviyor olsaydı Galatasaray a daha fazla zarar vermeden giderdi.

ya baros sakatlandik sonra kotu ondan once adam hic mi katki saglamadi allah askina ya bence nankor olmayin zamaninda baros baros diye olenler vardi baros gecen sene iyi degildi biliyorum ama o zamaninda gol umudum gol kralimizdi ayipdir

21-12-rraul.jpg

Aynen, böyle Futbolculara yilda 2-3-4 Milyon € para ver, armayi birak her mac teker teker her Taraftari bile öperler.

eger baros o fenerbahce macinda top ust direge degilde gol olsaydi simdi baros ne durumda olcakdi sizin icin merak ediyorum

ali dürüstü taniyan bilir arkadas,eger drogba olayi balon olsaydi hayir kesinlikle gundemimizde yok derdi,2 hafta once carlinhos icinde kesinlikle gundemimizde yok demisti vede hakliydi,baskanda carlinhosu klubu birakmiyo demisti ama bizim basin geldi bitti yarin imza atacak diye tirmaladi durdu

Transfer Nöbeti

Dünya da kaç tane hem top tutan, hem kafa topların da iyi, hem ok gibi fırlayıp önüne atılan topları gole çeviren, hem iyi çalım atan hem de hızlı forvet var söyler misiniz?

Burak'ı alıyorsan, kontratak ve hızlı hücum en iyi silahlarından biri olmalı. Eğer böyle oynamak istemiyorsan, zaman alma zaten adamı, onu çzme kendini de...

Ben Burak'ı ne kadar çok top kaybederse kaybetsin, çok beğeniyorum. Aksini iddia edenle de sabaha kadar tartışırım.

Gün gelecek CL'de gol kralı olan futbolcumuzu yerin dibine sokacağız deseler, herhalde şu anda eleştirenler bile inanmazdı...

gencler atti

Doğru da o zaman Amrabat'ı neden aldık?

Demeye çalıştığım şu: Terim ve kurmayları kafalarındaki ideal sisteme uygun bir ilk 11 ve ikinci 11 çıkarmalı değil mi?

Diyelim 4-3-1-2

Eboue Semih Taşçı Carlinhos

Yekta Melo Selçuk

Sneijder

Burak Drogba

Amrabat burada kimin yedeği? Kimsenin... Hamit desek, Yekta ve Selçuk yerine oynayabilir ama Engin var zaten elimizde onlara yedek olarak, o kadar para bayılmaya gerek var mı?

Planlama yok gibi görünüyor dışarıdan, umarım ben yanılıyorumdur...

Bu sezon kadro mühendisliğinde hata yaptığımız doğru ama düzelmeyecek şeyler değil kısa sürede halledilir , Allah'tan 2-3 oyuncunun transferinde bu var , daha fazla olsa büyük sorun yaşardık ;

Bunlar Amrabat - Hamit - Cris 'ti.

Bir açıdan bakarsak Dany hamlesi de yanlıştı Ujfa'nın yedeği için alınmıştı ama Ujfa'nın sakatlanacağını kimse bilemezdi o yüzden Dany değil Cris yanlış bir hamle oldu. Çünkü böyle bir oyun yapısına sahip takımın bir stoperi bu kadar yavaş olamazdı. 4-4-2 için bahsediyorum geçen sezon ki oyun anlayışı olarak.

Amrabat 4-3-3'ün sol forveti konumunda oynayacak bir oyuncuydu , Hamit ise asıl mevkisi 4-3-3'ün sağ içi veya orta sahanın ortası olan , Alman futbol yapısı ile sağ açık ve sağ bek oynamayı öğrenmiş olan bir oyuncu.

Bu yüzden dolayı en azından takım savunmasına yardımcı olan geçen sezon kanat oynayan ama tam kanat olmayan Engin ve Emre'ye bile muhtaç duruma düştük. Çünkü Amrabat'ın gelişi ile Emre'nin performansı düştü , Engin'in ise aldığı ceza nedeni ile performansı alt seviyelere kadar geriledi. Hamit iki sezondur forma yüzü görmedir doğru dürüst kendine gelmesini bekliyoruz , Amrabat'ta takım savunmasına dair en ufak bir şey yok.

Bunlara bir de Melo'nun geç gelişi , Ujfa'nın büyük Chef'in sakatlığı ve Elmander'in formsuzluğu nedeniyle takımdan kesilmesi eklenince çok pozisyon gören ve gol yiyen bir takım olduk ama bunlara rağmen ligde lider , şampiyonlar liginde ise üst turdayız. :)

sneijder geldi :

[video=youtube;SIaFtAKnqBU]https://www.youtube.com/watch?v=SIaFtAKnqBU[/video]

DDDJJJ drogba geldi:

[video=youtube;TWXZy2dOuBc]https://www.youtube.com/watch?v=TWXZy2dOuBc[/video]

myc yazdim googlea "music for young children" dedi. Ben severim cocuk sarkilarini.

eger baros o fenerbahce macinda top ust direge degilde gol olsaydi simdi baros ne durumda olcakdi sizin icin merak ediyorum

Sonuca bakmak gerek onu dahi beceremedi yada şansızlığına geldi.

Bugün parasını alabilmek için bir çok kulübü reddedip oturduğu yerden Galatasarayımızın çok ihtiyacı olan paralarını yiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt