Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

---------Burak---------Drogba---------

-----------------------------------------

----------------Sneijder----------------

-------Engin----Selcuk----Hamit------

-------------------------------------------

Riera-------Dany-----Semih------Eboue

----------------Muslera------------------

-----------------Burak-----------------

-----------------------------------------

Amrabat-------Sneijder---------Hamit

------------Selcu---------Melo----------

Hakan-------Dany-----Semih------Eboue

----------------Muslera------------------

Drogba ilk 11 de yokmus :SS:

2.5 yıl sonra bu vuvuzela seslerini duymak beni sinir etti ne güzel unutmuştum:mad:

meloyu kadrolardan siliyorsunuz tamam kabul de bari hamiti de yazmayın tutarlı olun renktaşlar

Siz Fildişi antrenörü olsaydınız oyuncularınızın turnuvanın içinde tranfer görüşmesi yapmasına rahatsız olmaz mıydınız? Adamın kafası turnuvada olmaz bir kere, ne biçim bir turnuva böyle.

emrah dökülmeyen adam saysana bana,hamiti napacaz,selcuk ne oynuyo,elmander nerde?????

Selçuk Melo'dan kat kat yararlı oynuyor,Hamit de Türk statüsünde ancak Melo için kurduğum kadrodaki diğer yabancılardan birini kesemem. Belki Elmander yerine Umut olur ama Drogba da olursa 11'e Riera'yı alırım,MElo'yu değil.

Melo'nun alternatifi çok ve oynamadığı zaman eksikliğini hissetmedik. Riera'nın alternatifi ortada.

Riera sol açık oyuncusu unutmayalım. devşirme sol bek oynuyor. kademe hataları var. çok çabuk oyundan düşüyor. Ben rierayı açıkcası floryadan içeriye almam. Hakan baltanın ölüsünü koyar oynatırım. En azından kendi bölgesinin adamı nerede ne yapacağını biliyor. Melonun alternatifi yok. defansif orta saha yok elimizde. devşirme oyuncular var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt