Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.837
- 104.644
- 5.238
Cevap: Transfer Nöbeti
küfür etti bana.
Ne diyorsan aynısı.![]()
küfür etti bana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyorsan aynısı.![]()
emrah dökülmeyen adam saysana bana,hamiti napacaz,selcuk ne oynuyo,elmander nerde?????Melo dökülüyor abi, Yekta yı kazanalım en azından.
küfür etti bana.
Drogba ilk 11 de yokmus :SS:
Yabancı sınırına takılırsak eğer riera yerine meloyu oynatmam. Bu ne kadar komikse benim söylediğimde o kadar komik.
emrah dökülmeyen adam saysana bana,hamiti napacaz,selcuk ne oynuyo,elmander nerde?????
fildişi maçına mis gibi hd buldum eboue var toure drogba yok isteyene atabilirim
meloyu kadrolardan siliyorsunuz tamam kabul de bari hamiti de yazmayın tutarlı olun renktaşlar
tamam onlarla sahaya cikariz,meloyuda kestikmi takim rayina oturur melih:b5:Semih - dany - muslera - bazen buraksaydım abi.
hamit melodan sonra ortasahada performansı şaşmayacak tek adamdır. neden böyle söylediğini anlayamadım.
emrah dökülmeyen adam saysana bana,hamiti napacaz,selcuk ne oynuyo,elmander nerde?????
Melo'nun alternatifi çok ve oynamadığı zaman eksikliğini hissetmedik. Riera'nın alternatifi ortada.