Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben 34cimbom34'e nedense pek güvenemiyorum. Şeref aydın bugün uğradı mı foruma?

Ben de bunu anlamıyorum abi. Adam hiç bi transferde yanılmadı ya. Güvenilmemesinin nedeni nedir? Daha adı bile zikredilmemişken açıkladığı transferleri yazsam paragraf olacak.

ali dürüst drogba için ilgilenmiyoruz demedi ki.transfer konuşmayacağız dedi derbi maçından önce.

ali dürüst drogba için ilgilenmiyoruz demedi ki.transfer konuşmayacağız dedi derbi maçından önce.

doğrusu da o bence. şu maçı kesinlikle kazanmamız lazım. millet drogba rehavetine kapılmadan önce maç daha önemli. maçtan sonra akşam veya ertesi günü açıklanır eğer anlaşıldıysa.

Ben de bunu anlamıyorum abi. Adam hiç bi transferde yanılmadı ya. Güvenilmemesinin nedeni nedir? Daha adı bile zikredilmemişken açıkladığı transferleri yazsam paragraf olacak.

Nasıl yanılmadı her gün yarın gelicek dedi.Yabancı dil bilen, medyayı yakın takip eden bir arkadaş medyada gördüklerini yazıyor o kadar.Şeref Aydın arada gelip herkesden 1 gün önce bilinmedik detayları söylüyor en azından

Bu Sow .........Drogbanin yaninda uvey kardes gibi durur:D :D :D

:sgr: :sgr:

doğrusu da o bence. şu maçı kesinlikle kazanmamız lazım. millet drogba rehavetine kapılmadan önce maç daha önemli. maçtan sonra akşam veya ertesi günü açıklanır eğer anlaşıldıysa.

kusura bakmasın ama futbolculara son iki maçtır çok kızıyorum.trabzon maçında drogba haberleri mi vardı?kasımpaşa maçında sneijderdan dolayımı oynamadılar.son iki maçtır takım hiç iyi değildi.umarım yarın düzelir bu durum ama işte yarın düzelse bile ondan sonraki hafta bursa maçında ne olacak asıl.takım maç seçiyor gibi.

Renktaşlar bu Drogba olayında son durum ne? Haberlerin gerçeklik payı var mı gerçekten?

balta 11deymıs sanırım

denklem basit emreç.yi oynatıcagıma rierayı ileri alır baltayı oynatırım demiş olcak hoca

Transfer Nöbeti

Sow neyapti abi simdi 7 dakikadada bukadar met ediyonuz? Bizde olsa o pozisyonda bencil diye etmediniz kufur kalmaz.. Ulan elin futbolcusunu ovup kendi futbolcumuza tu kaka demeyi ne cok seviyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt