Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nasıl yanılmadı her gün yarın gelicek dedi.Yabancı dil bilen, medyayı yakın takip eden bir arkadaş medyada gördüklerini yazıyor o kadar.Şeref Aydın arada gelip herkesden 1 gün önce bilinmedik detayları söylüyor en azından

sneijder transferinin uzamasında herkes yanıldı. yoksa sneijder gelmeyecek demedi. gelecek dedi en başından beri. ayrıca bu adamı bi kaç yıldır takip ediyorum elano, dos santos, jo, misimoviç, crisin gelişi ve ayrılışı (gideceğini 1 ay önce yazdı ayrılmadan), amrabat ve diğer bir çok transferde hiç bir zaman yanılmadı. bunları sadece yabancı basını takip ederek kimse yapamaz. yabancı basında hiç kimse crisin geleceği ve ayrılacağıyla yada amrabat transferiyle ilgilenmiyor çünkü. benim tahminlerime göre yönetimden çok yakın tanıdıkları olan birisi.

bu sow hiyarida nereye olsa rovosataya atliyor.lick tv muhabirleride ove ove bitiremiyor.

Bende istemiyordum ama istemeyince neolac. ? Gelsin bakalim, nasil olcak gorelim..

Her maç sonunda kaçırdığımız golleri konuşmaktan sıkıldım artık hafız. Eminim sende bu konuda aynı şeyleri düşünüyorsun. 1.5 sene veya 2 sene farketmez. Ben dogru düzgün bir forvet izlemek istiyorum. Ve drogba doğru bir isim. Yaşına takılmamak lazım. Ha drogbadan sonra kim gelir? Bırakalımda onu yönetim teknik kadro düşünsün. Biz bu kadronun keyfini çıkaralım.

Veli Yigit ‏@veliyigit

Son Dakika: Sneijder Besiktas macının kamp kadrosuna alındı. via

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Bu Sow da hep rövaşataya kalkıyor antremanda sadece rövaşata çalışıyor herhalde

Antep karşı karşıya kaçırdı

Maksat son dakika haberi vermek :D

Son Dakika:Takım antrenman yapıyor Sneijder'de öyle.

:D

Boş işler.

şernat bunuda kaçırırsan sormazlar mı adama sen neyi atıcaksın diye

antep sow rövşata kaçırmış şimdi de antep

bize karşı oynayanlar ceza sahası dışından 90a takıyor.bunlara adam boşboş ceza sahası içinde nerelere vuruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt