Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gaziantep 1 Cenk-Bekir ortaklığı 2 :)

2 yada 3 tane atacakları maçı kaybettiler. İlk gol topu kaptıran bekir, dönüp mehmet topal a dokunduran bekir. 2. gol topa kafa vurup sonra duran bekir :) daha ne yapsın adam 200 top aldı 190 tanesini direk rakibe attı.

İlk gol ofsayt oda ayrı mesele :)

yenmeleri daha iyi bosverin,bu kadro ile devam etsin sikeciler,bi kac haftaya gardları düser

bu bekir ozan mıdır nedir nasıl bir adam anlamadım hani maçı satmış diyeceğim demek istemiyorum... ben olsam bu halimle daha iyi oynardım. kepaze herif. hele o cenk tosuna ne demeli. bomboş pozisyonu nasıl harcadı gerizekalı. bir turgut oynadı o kadar. 4-3 lük bariz şike olan antep maçını da hatırlayınca nedense burnuma pis kokular geldi. şimdi bize aslan kesilir şerefsizler adım gibi biliyorum. bu arada ofsayt olan ilk golü veren hakeme de selam olsun.

fenerin en rahat kazanacağı deplasman olur bu ki bu bile bal

Yeneceğimize inanıyorum. Ancak nasıl böyle bir kanıya vardın ? Ligin bitimine sanırım daha 15 maç var. Bu maçı kazan sonra 2 maç kaybet liderlik yine gider. Eğer sıkıntı buysa ?

Hocam yarın kazanamazsak burada felaket senaryoları yazılmaya başlanacak ondan diyorum yoksa takıma güvenim sonsuz !

Bülent Tulun ve yöneticileri Afrika'da.

Sansal Büyüka

Hocam yarın kazanamazsak burada felaket senaryoları yazılmaya başlanacak ondan diyorum yoksa takıma güvenim sonsuz !

Kaybetmekte var. Felaket senaryonu yazacaklar gitsin sanal alemde kadro kursun:) Sıkıntı yok 15 maç daha var. Herşey olur. Biz bir seri yakalasak şöyle 5-6 maç rahatlayacaz da işte..

Yahu bu Aykut kocaman hakikatten bu işi bilmiyor

Mehmet Topal'ı çıkarıp Caner'i aldı ya laa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt