Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş'ı yenmemiz için Kasımpaşa maçını 1-2 tık değil en az 3-4 gömlek daha iyi oynamalıyız bunu da başarabilir miyiz muamma Beşiktaş'tan çekinmiyor bizim takımdan daha çok korkuyorum.
Cenk Tosun'un da nasıl bir balon olduğu bir kez daha görülmüş oldu.
Transfer döneminde adı geçmez herhalde artık. 2.5 senedir yok bu adamda birşey tamamen tesadüf diyip durdum.
Dağınık dengesiz, tutarsa tutar stili adam.
bu yil bir sey var takimda, hep onemli maclartda iyi oynadilar.
Sir Aykut'un görevine devam etmesi için ara sıra böyle maçları kazanması lazım.
bjk maçından önce asla herhangi bir açıklama olmaz
Sneijder farki yaratir yarin :ayatollah: Sneijder hazir..tabiki mac eksikligi nekadar etkilir bilmem...ama teknik ile oyniyan oyuncular pek bi performans düsüklügü yasamaz mac ekisikliginden sonra...
Sneijder farki yaratir yarin :ayatollah: Sneijder hazir..tabiki mac eksikligi nekadar etkilir bilmem...ama teknik ile oyniyan oyuncular pek bi performans düsüklügü yasamaz mac ekisikliginden sonra...
M'Bengue bildiğin stoper oynuyor şu an Toulouse Reims maçında
2 hafta bizim için çok kritik yarın bjk yi yenip haftayada bursa deplasmanından galip ayrılırsak çok rahatlarız şampiyonluk açısından.
Oynayacağına ihtimal vermiyorum hele 11'de hiç girip maç çevirmesini beklemekte polyannacılık olur.