Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

uçakla Güney Afrika'ya gidiliyor... önemli bi yol kat edilmis... klasik olacak ama 95% Drogba ve/ veya Toure gelecek.

Beşiktaş'ı yenmemiz için Kasımpaşa maçını 1-2 tık değil en az 3-4 gömlek daha iyi oynamalıyız bunu da başarabilir miyiz muamma Beşiktaş'tan çekinmiyor bizim takımdan daha çok korkuyorum.

bu yil bir sey var takimda, hep onemli maclartda iyi oynadilar.

Cenk Tosun'un da nasıl bir balon olduğu bir kez daha görülmüş oldu.

Transfer döneminde adı geçmez herhalde artık. 2.5 senedir yok bu adamda birşey tamamen tesadüf diyip durdum.

Dağınık dengesiz, tutarsa tutar stili adam.

olur mu atar bize 1 veya 2 gol sonra derler cenk süper oyuncu bize gelince adamlar nasıl oynuyor valla

Sir Aykut'un görevine devam etmesi için ara sıra böyle maçları kazanması lazım.

Stratejik cümle bu işte , bugünkü yana bugüne benzer galibiyetler kesinlikle fenerin balı değildir fenerin en büyük şanssızlığı , aykut'un ise büyük balıdır ,

Neyse beyler biz drogbayla toureyi alalım boşverin fenevi

toure değil bence drogba.toure için city ile görüşmek gerekmiyormu önce nede olsa drogbanın sanırım bonservis sorunu yok gibi

Sneijder farki yaratir yarin :ayatollah: Sneijder hazir..tabiki mac eksikligi nekadar etkilir bilmem...ama teknik ile oyniyan oyuncular pek bi performans düsüklügü yasamaz mac ekisikliginden sonra...

Bu sene geçen senenin çok gerisindeyiz,top falan da oynamıyoruz açık açık söyleyelim.İnşallah toparlanırız transferlerle.

Sneijder farki yaratir yarin :ayatollah: Sneijder hazir..tabiki mac eksikligi nekadar etkilir bilmem...ama teknik ile oyniyan oyuncular pek bi performans düsüklügü yasamaz mac ekisikliginden sonra...

inşallah ama sneijdere ne kadar güvensem de ilk maçı olacak...

M'Bengue bildiğin stoper oynuyor şu an Toulouse Reims maçında

Oynayacağına ihtimal vermiyorum hele 11'de hiç girip maç çevirmesini beklemekte polyannacılık olur.

Tek bir şey istiyorum yarın kendi oyunumuzu oynayalım yeter saçmalarsak olmadık şekilde sevindiririz adamları sadece iyi konsantre olalım kendimiz gibi oynayalım yeter

Drogba 3 ayagınıda iyi kullanıyor :D

Toure'nin yerine M'Bengue gelse daha iyi olur bence

adam baya iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt