Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Seref Aydin gelsede birseyler söylese...

Drogba fil disi macinda niye ikinci yari girdi, ilk 11 de baslamadi acaba´?

Buna maç seçme diyoruz biz ama şampiyonluk istiyorsan böyle bir lüksün olmamalı olursa sonuçlarını hep beraber görüyoruz...

hala gordugumuz bir sey yok, yenilsekde berabere kalsakda hep lideriz.sonuna kadarda boyle gider.Galatasaray ne kadar kotu olsada en stabil takim su an ligde olan.

Sansal Büyüka Lig tv'de sonra, GS Afrika transfer olayina birsey söylicekmis...Toure icin mi yoksa Drogba icin mi ordayiz fln....

tek korkum b ukadar rezalet futbol oynayan şikecilere şampiyonluğu hediye etmemiz

bjk ve bursa maçlarını kayıpsız geçersek eskişehir maçına kadar puan kaybetmeyiz. galibiyet serileri yakalamak zorundayız tam zirveyi kopartacak zamanlarda hep puanlar kaybettik. umarım yarınki bjk ve haftaya bursa deplasmanından galip geliriz. ondan sonra içerde antalya dışarda akhisar yine evimizde ordudan galibiyetle ayrılırız.bu 5 haftada 12 ya da 13 puan toplarsak önümüz çok daha açık olur.

hala gordugumuz bir sey yok, yenilsekde berabere kalsakda hep lideriz.sonuna kadarda boyle gider.Galatasaray ne kadar kotu olsada en stabil takim su an ligde olan.

Bu hafta onunda gitmesi sözkonusu zaten bu haftaya kadar kalması diğer takımların yeteneksizliklerinden umarım dediğin gibi lider kalırız.

toure milli takımda çok kötü isveçli iyidir

Kuyt: "Şike yapan iki kişinin TFF Başkanı ve FB Başkanı olarak devam etmesi ve ikisinin de bize çalışması FB'nin büyüklüğünü gösterir"

bjk ve bursa maçlarını kayıpsız geçersek eskişehir maçına kadar puan kaybetmeyiz. galibiyet serileri yakalamak zorundayız tam zirveyi kopartacak zamanlarda hep puanlar kaybettik. umarım yarınki bjk ve haftaya bursa deplasmanından galip geliriz. ondan sonra içerde antalya dışarda akhisar yine evimizde ordudan galibiyetle ayrılırız.bu 5 haftada 12 ya da 13 puan toplarsak önümüz çok daha açık olur.

Normalde hepsini yenmemiz gerekir ama bize karsi oynayan herkes ekstra oynuyor arkadas. Ölüler diriliyor desek yeridir. Rezalet giden Bursaspor haftaya bize karsi döktürürse sasirmam.

Eskisehir'in zaten ne oldugunu hepimiz biliyoruz. 10 kisilik takima karsi puan kaybetmek icin ellerinden geleni yaptilar.

Maç topicine yazdım buraya da yazayım bari; Burada bazı arkadaşlar tempolu oynamalıyız yazmış ama ben tam aksine oyunu mümkün olduğunca soğutarak oynamamız gerektiğini düşünüyorum.. Beşiktaş'ın geçmiş maçlarının özetlerine biraz baktım da onlara karşı kaybeden takımların bir çoğu onların hızlı futboluna ayak uydurabilme hatasına düştükleri için kaybetmişler eğer biz topu ayağımızda tutup ama mümkün olduğunca rakip yarı sahada oynarsak yavaş ve sakin emin olun bjk topa sahip olamadığı gibi hızlı hücumda yapamaz işte zurnanın zort dediği yerde burası ben dün akşam Drogba'yı istemem demiştim şimdi düşündümde topu mümkün olduğunca yarı sahada tutmak için Drogba tarzı bir oyuncu şart oğlu şarttır..Uzun lafın kısası kesinllikle tempolu oyun oynama hatasına düşmemeliyiz eğer düşersek fizik olarakta çok çabuk oyundan düşeriz işte tam bu nokta da fernandes'in pasları ve Holosko'nun savunma arkası koşuları devreye girer bu durumda bizi inanılmaz zor durumlara sokar..

O yüzden sabırlı ve sakin oynamalıyız.

Bu arada; Fatih hoca'ya elbette güveniyorum ama bazı takıntılarından artık vazgeçmeli çünkü bazı takıntıları takıma zarar veriyor baktın Emre ile olmuyor çek kulübeye sür sahaya Engin'i ki bu Engin bizim geçen yıl oynadığımız hızlı ve akıcı futbolun baş mimarlarından bir tanesiydi neden oynatmıyorsun oynat Emre'yi bu sene fazla oynatmazsanda bişey kaybetmezsin daha önünde çok yol var bize bu sezon şampiyonluk lazım bunu da formda olan ya da daha çok çalışan oyuncularla gerçekleştirebilirsin o bakımdan Fatih Hocamızında biran önce gerçekleri görmesi gerek..

ulan eziklerin maci bitti sinirden hala elim ayagim titriyo,serefsizzz 2ye 1 gidiyo adam atmiyo yavsak.ulan bu antep hep boyle ilk yari önde bitirir fener karsisinda,ikinci yari artik ne oluyosa bu züriyetsizlere cikip maci veriyolar.bizle oynarken her vurdugunuz doksana gider.küme düsünde defolup gidin su ligden.bu cenk tosunun ibrahim akindan hicbir farki yoktur benim icin

çünkü afrikadaki görüşmenin sonucu belli olur az çok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt