Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hikmet karaman'in aciklamalarina temiz güldüm arkadas, normalde oyunculari kötü oynayinca isyan eden, deliye dönen hikmet karaman'dan eser yok, ikinci devre gaziantepspor resmen yürü hikmet karamanda öyle seyretti. gözümde hicbir türk teknik direktör yilmaz vural kadar olamaz, o dandik kadrosuyla harika bir mücadele örnegi gösterdi ama iste kadrosunda 2 iyi oyuncusu olsa puan kaybetmezlerdi gecen hafta.

Yılmaz Vural iyi bir teknik direktör den çok adam gibi adam diğer hocalar gibi yanarlı dönerli değil dobra hiç olmassa.

Bu Fenerliler neyin kafasini yasiyor arkadas, bugün sizi 5 kez yendik diye mesajlar atip duruyorlar. U-14/U-15'te falan bizi yenmisler adamlar gelip bunu bana söylüyor. Eziklik örnegidir bu arkadas, hali saha maclari ile karsilastirilacak maclarla gelip hava atiyorlar. Bana ne yahu U14'den, hala gülüyorum.

‎"Şimdi Aydın O Golü Braga'ya Atmasaydı Ne Sneijder Burdaydı, Ne de Gündemde Drogba Düşünülürdü. Bazen 1 Gol Herşeyi Değiştiriyor"

-Mehmet Demirkol

bu arada genoa'nin durumu cok kötü, küme düsmeleri yüksek ihtimal yani biz granqvisti istesek oyuncu hemen atlar gelir, kulübü de simdiden makul bir fiyata birakir, öyle bir durum olsa hemen transfer edilirdi bence ilgilenmiyor bizimkiler onunla.

Hakan Şükür Fener'in verdiği pozisyonlar karşısında çılgına dönmüş! Maşallah 40 yıllık Fenerlilere taş çıkaracak yorumlar yapıyor...Aynen devam Hakan!

Selamın aleyküm kardeşler ne zamandır yazmıyorum artık bende aranıza dahil olayım dedim.Nasıl durumlar ? Transferlerden ne haber ?

Bu Fenerliler neyin kafasini yasiyor arkadas, bugün sizi 5 kez yendik diye mesajlar atip duruyorlar. U-14/U-15'te falan bizi yenmisler adamlar gelip bunu bana söylüyor. Eziklik örnegidir bu arkadas, hali saha maclari ile karsilastirilacak maclarla gelip hava atiyorlar. Bana ne yahu U14'den, hala gülüyorum.

Fenerli arkadaşların hangi kafa da olduğunu hepimiz biliyoruz ..

Onun için takmana gerek yok renkdaş .

Normaldir renktaş adamların kuruluşundan bu yana varoluş amaçları bizi yenmek başka bir amaçları yok. olsun onlar bizi yenemye devam etsin bizde kupaları kaldırmaya devam edelim. Platininin o meşhur lafını biz ve f5 için söylediğine inanmaya başladım :)

‎"Şimdi Aydın O Golü Braga'ya Atmasaydı Ne Sneijder Burdaydı, Ne de Gündemde Drogba Düşünülürdü. Bazen 1 Gol Herşeyi Değiştiriyor"

-Mehmet Demirkol

Haklı falan değil. Küçük düşünüyorlar. Bizim önceki transferlerimizde oldukça önemli isimlerdi. Bundan sonra da böyle olacağını Başkanımız söylemişti. Acıtasyon ve felsefe yapmasın gitsin fenerini düşünsün. Şikeyi konuşsunlar.

3-4 maçlık bi seri ile şampiyonluğu garantileriz. tam kenetlenme zamanı

Hakan Şükür Fener'in verdiği pozisyonlar karşısında çılgına dönmüş! Maşallah 40 yıllık Fenerlilere taş çıkaracak yorumlar yapıyor...Aynen devam Hakan!
biz 3 farkli kazandigimiz maclarda yerden yere vuruyor bizi.yanar döner olmayan adam gibi bir tek HAGI yi gordum ben.adam nezaman olursa olsun hep yüceltmistir bizi hic kötü laf dememistir

biz zor maçların adamıyız.canınızı sıkmayın fatih hoca motivesiyle inşallah kazanırız.

beyler bişi sorcam bu seri a maçlarını tvibudan mı izliyorsunuz ya ücretli mi bu tivibu ?

beşiktaş bursa antalya bu maçlardan 9 puan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt