Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hakan şükürün yorumları bende dinledim laf atacak bişey yok haklıda

Ergün Penbe ve Suat Kaya unutulmamalı.
evet dogrudur,ozellikle ergun icin diyebilirim bunu.o buyuk kaptan deyip yere gore sigdiralamayan b.korkmazida gorduk.genclerbirligini calistirirken bize gol atinca kenarda 8 takla atip uefa kupasi kazanmis gibi cikliklar atiyodu unutmadik

Ya yeminle konuşmayım diyorum ama futbolu bıraktığından beri Hakan Şükür her geçen gün daha da kendinden nefret ettirtmek için çabalıyor...Galatasaray'ı bile bu kadar cansiperane savunmaz bu adam! Adam fenerin leş gibi futbolu ve verdiği pozisyonlar karşısında resmen deli olmuş,o kadar çok konuşuyor ki, Şansal ve Tümer bile susup onu dinliyorlar o derece...

biz 3 farkli kazandigimiz maclarda yerden yere vuruyor bizi.yanar döner olmayan adam gibi bir tek HAGI yi gordum ben.adam nezaman olursa olsun hep yüceltmistir bizi hic kötü laf dememistir

Ya abi tamam hani objektif olmak istersin anlarım ama adamı dinlerken sanki Selçuk Yula, Ziya Şengül karışımı birini dinlemiş gibi oluyorum,adam yeminle her fenerliden daha fenerli yorumlar yapıyor..

bursa ligin en kolay maclarindan olur, antalya sahamizda fark atariz, yarinki mac cok cok kritik

Bizim takımın içeri'de bjk'yi geçmesi lazım ..

Kötü Bursasporu deplasman'da yenmemiz lazım ..

İçeride antalyasporu yenmemiz lazım ..

ts-fb ve bjk-fb maclari gelip catacak, bjk yi yenersen fb yi yenerler icerde

inşallah artık yeter ya gol mol yemiyelim.

Belkide bu sezon ligde en riskli maçımıza çıkacağız yarın. Bjk maçından galip ayrılırsak 4-5 hafta seriye bağlarız ayrıca bjk nin de şampiyonluk için şansı kalmaz. Ama allah korusun yenilirsek bizim için çok kötü olur bjk de o gazla ligin sonuna kadar şampiyonluğu kovalar.

haftaya da fener şikedaşı sivassporu ağırlıyor. ne olur dersiniz ? :)

fener uzun bir süre daha galip gelir, sivas garanti zaten, mersin okadar kötü ki fener fark atar. sonraki haftada trabzona deplasmana gidiyorlar, o da kek bir mac olur, trabzon taraftari yine takimini frenler fener alir. besiktas derbisine kadar puan kaybetmez ezikler bence. insallah yanilirim.

Ya abi tamam hani objektif olmak istersin anlarım ama adamı dinlerken sanki Selçuk Yula, Ziya Şengül karışımı birini dinlemiş gibi oluyorum,adam yeminle her fenerliden daha fenerli yorumlar yapıyor..
medyada hesapta bizden olupta tarafsizlik topuzunu kacirip nerde ise bize küfür edecek seviyede bizi elestiren yazarlar yuzunden etmedigim küfür kalmiyo.%95i tarafsizlik adi altinda bize giydiriyo ama ezikleri yüceltiyor bu hep boyle olmustur

Yemişim onun vekilliğini ya milletvekilinden başka herşeye benziyor :D

Saygılı ol biraz hakan şükür hakkında ne konuştuguna dikkat et sana düşmedi onun galatasaraylılıgını sorgulamak :mad:

evet dogrudur,ozellikle ergun icin diyebilirim bunu.o buyuk kaptan deyip yere gore sigdiralamayan b.korkmazida gorduk.genclerbirligini calistirirken bize gol atinca kenarda 8 takla atip uefa kupasi kazanmis gibi cikliklar atiyodu unutmadik

Aynen öyle. B.Korkmaz elbette bizi yenecek çünkü bu işin doğası bu. Sende başarılı olmak istersin ancak bu sevinçleri daha olgun ve sakince yapmalılar. Sporun ruhu amatörlüktür. Bunu anlayamıyor bizimkiler. Ben bize yatsınlar zaten istemem. Yok öyle bir dünya. Ancak misal ben kendi yerinde olsam sakin olmaya özen gösterirdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt