Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şöyle bir gaza gelip 7-8 hafta önümüze geleni dağıtsakta şu yavşak spor programlarındaki ibne yorumcuların ağzına emziği versek ne güzel olur. ibne azize yalakası şerefsizler.

tumblr_m5h4uqu03z1qg2irvo1_250.gif
tumblr_m5h4uqu03z1qg2irvo2_r1_250.gif
tumblr_m5h4uqu03z1qg2irvo3_r1_250.gif
tumblr_m5h4uqu03z1qg2irvo4_250.gif

[h=1]Aziz Yıldırım devre arasında soyunma odasına girdi..[/h]Devamını okumadım ,hayırlı işler ..

Fener'in şikeyle şampiyon olduğu seneyi hatırlayın renktaşlar burak kanatlarda oynuyordu ve sürekli forvete koşular yapıp sonuca gidiyordu. drogba gelirse yine aynı şekilde kanatlarda oynayacağını ve şimdikinden çok daha etkili olacağını düşünüyorum böylece. tabi sneijder faktörü de var :) siz ne düşünüyorsunuz bu konuda :)

oktayı nezaman gösterseler bu melodi aklıma geliyor. dın dı dı eto bitmiş :D oktaycım unutmaya çalışıyorum ama olmuyor sen bizim için herzaman eto bitmiş olarak anılacaksın

Fener'in şikeyle şampiyon olduğu seneyi hatırlayın renktaşlar burak kanatlarda oynuyordu ve sürekli forvete koşular yapıp sonuca gidiyordu. drogba gelirse yine aynı şekilde kanatlarda oynayacağını ve şimdikinden çok daha etkili olacağını düşünüyorum böylece. tabi sneijder faktörü de var :) siz ne düşünüyorsunuz bu konuda :)

Onu bunu bilmem de..

Drogbanın gelişi Umut ile Elmander'in gidişi demek..

Drogba'nın çin ligin'de performansı nasıldı ?

nihat dogan oktayı dövecek ne güzel olur gerçi al sana etoo al sana yaya diye :)

nihat sıyırdı

Ynt: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar Drogba haberleri doğru mu?

Bir sitede Çin takımıyla sözleşmesini karşılıklı feshedip yarın istanbula gelecek diyor.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt