Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

GALATASARAY BAŞKANI soyunma odasına ancak kazanılan kupa sonrası tebrik ve kutlama için iner - Alıntı

abi ligde alper potuk ve emrah başsan dışında topçu yok.2.ligden de bucasporlu taylan antalyalı ve 1461 li sercan kaya dışında topçu yok.
sergen bana kalsa su rezil ligden tek bir futbolcu bile almam.yönelsinler alt yapiya genc adamlarimiza sans veririz aslanlar gibi bekliyolar orda

sergen bana kalsa su rezil ligden tek bir futbolcu bile almam.yönelsinler alt yapiya genc adamlarimiza sans veririz aslanlar gibi bekliyolar orda

ben mertan diyince de kızıyolar ama.şu emre çolağın yerine 4-5 maç oynasa...çok iyi olurdu.

gerçekten mi :)

yoksa kolpalıyor musun :)

vay bee bizim taraftarın gözü ondaydı bi izlemeye aldılar bizimkiler sarı kart görmüs ve zaten çok kötü oynuyormuş bugünkü maçta

golü rakibe juventusa yazdılar ama granqvist attı sayılır.topu izledi top ayağına çarpıp girdi :D

Bilgin Gökberk fena giydiriyor Aykut'a

Gargamel: "Drogba'nin bitmesi an meselesi"

Yetkililer şikeyi örtbas etmeyip , gereken cezalar verseydi ülke futbolu 1 sene kaybederdi.Şimdi 10 seneye zor toplanır o da Galatasaray sayesinde olur.

Serhat Ulueren Drogba'dan sonra sol bek de gelecek diyor

Drogba'ya K.köy'de Hat-trick yapmazsan sözlesmen fesh edilir maddesi koyalım :trollface:

Valla bunca saçma program içinde yine de kötünün iyisi Sergen'in programı..Hani söylediği saçma şeyleri kafaya çok takmamak şartıyla en çok izlenebilitesi olan program...

Drogbaya en çok kamil abi sevinecek..

Öküzünü kaldırır onun resmini kor gibime geliyor..

:D

sevgili sansar bir şey demedi mi cirogb konusunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt