Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tüm türk teknik direktörlerin alayını topla bi tane Fatih Terim etmez.

ya bu söz yeni değilki adam realdeyken benim olduğum yerde duran topu ben kullanırım demişti onu diyecekler şimdi bakın oda bir -belgeseldendi zaten yuh diyorum telegol

sneijderin madriddeyken söylediği bir söz var firikikleri ben oldugum yerde ben kullanırım diye adam kaç yıl önce söylemis şimdide teleBOL yine bol keseden sallayarak bunu sanki dün söylemiş gibi ısıtıp koyacaklar

Galatasaraylı Burak Yılmaz, Beşiktaş derbisinde özel tasarlanan Nike kramponu giyecek

BBkEukCCEAA5v3L.jpg

sneijderin madriddeyken söylediği bir söz var firikikleri ben oldugum yerde ben kullanırım diye adam kaç yıl önce söylemis şimdide teleBOL yine bol keseden sallayarak bunu sanki dün söylemiş gibi ısıtıp koyacaklar

Bu şerefsizleri izleyerek bunlara prim veriyorsunuz arkadaşlar.boşverin.kendileri çalsın kendileri oynasın.

sercan saraerin twitter'ı fake gökhan törede öle

Aynen öyle. Bu adamlarla nereye varabiliriz ki ? Bizim türk kulüpleri bu teknik direktörlerden ne bekliyor acaba ?

Valla zamanında bunların sayısı çok daha fazlaydı Güvenç Kurtar, rahmetli Erdoğan Arıca, Bülent Kayıhan gibi büyük maçlarda 2-3 farktan fazla yemedi mi onurumuzla yenildik felsefesi taşıyan adamlar vardı..Şimdi bakıldığında bunlar azaldı ama türünün son örneği Hikmet Karaman kaldı..O da gittiği zaman birşeyler daha güzel olacak..

Spor programı izlemiyorum , kafam rahat tavsiye ederim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt