Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abi ben anladım Uefa bu Türkleri kendi başlarına bırakın ceza meza yok naparlarsa yapsınlar demiş.Bizim ülke futbolu medyası Prison breaki izleyenler bilir Panamada ki sona hapishanesi gibi:D

bu kadar berbat bir gol olur mu lan Genoa böyle batmış demek :D

Re: Transfer Nöbeti

Ilgilendiğimiz Granqvist yine kendi kalesine gol atmayı başardı.

Spor programı yerine foruma takılın daha iyi :)

Sansal daha da birsey demedi...neyse yarin bjk mac sonrasi, veya pazartesi netlesir durum.

arkadas bu granqvisti bizim t.ekip 1 yildir israrla nasil ister anlamiyorum.vizyon istiyoruz arkadas vizyonnn.ah ünal baskan sende olmasan su an a.potuka 7 serdar azize 7,5 vermistik.vizyonun krali sende unal baskan:ayatollah:

Re: Transfer Nöbeti

sneijderin madriddeyken söylediği bir söz var firikikleri ben oldugum yerde ben kullanırım diye adam kaç yıl önce söylemis şimdide teleBOL yine bol keseden sallayarak bunu sanki dün söylemiş gibi ısıtıp koyacaklar

Herzaman olduğu gibi reyting peşindeler.

granqvist o topu nasıl çıkaramadı rezillik resmen :D

ayağı kaydı gibi altıpasın içinde tam gol olurken dondu yayın yav gelişimini izledim bütün savunma izledi ama son hamleyi göremedim :D

bu granqvist allahtan gelmedi bize tam saatli bomba :D

arkadas bu granqvisti bizim t.ekip 1 yildir israrla nasil ister anlamiyorum.vizyon istiyoruz arkadas vizyonnn.ah ünal baskan sende olmasan su an a.potuka 7 serdar azize 7,5 vermistik.vizyonun krali sende unal baskan:ayatollah:

abi ligde alper potuk ve emrah başsan dışında topçu yok.2.ligden de bucasporlu taylan antalyalı ve 1461 li sercan kaya dışında topçu yok.

Spor programı seyretmemek her şeye iyi gelir.Sinir,stres ve gerginlik olmaz.

ayağı kaydı gibi altıpasın içinde tam gol olurken dondu yayın yav gelişimini izledim bütün savunma izledi ama son hamleyi göremedim :D

golü o attı sayılır ayağına gelen topu izledi top ayağına çarptı girdi. :D

ziya'ya bak sen aziz yildirimi övüyor birde, sike yaptigi icin tebrik ediyor resmen

Şimdi İstanbul Büyükşehir-Bursa maçını izledim

Eğer ki Serdar Aziz için Çağlar'ı verirsek Bursa'ya

inanın üstüne para İSTEMELİYİZ

bu mu laa 10 Milyon Euro'luk adam şaka gibi...

selcuk dereli: sow'un golü net ofsayt

selcuk dereli: egemen'in hareketi bariz penalti

Bırakın spor programını ntvspor deportivo-valencia maçı başladı dk 1 gol oldu güzel maç olur bu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt