Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kanaltürktekiler ceo ne işe yarıyor diye konuşuyorlar? o kadar bilgisizlikler dünyadan bi haberler...avrupadaki bütün küluplerde ceo var biraz araştırsın bilgisiz sergen

reira melo kavgasini 1 ay konustular medya ve spor siteleri ..

Ben bile konustum:D Sen adamı odaya kilitle ha babam ha :) Bırakın konuşulsun arkadaşlar, itler üredi diye bize birşey olmaz. Ama bizim futbolcular bida buna cesaret edemezler. İtlerin üremesinden korkmayın

İyi ki bu forumdayım ve iyi ki Galatasaraylıyım ya. Antuda direk galatasaraylıların anasına sövüyolar. Ve moderatörlerden gık çıkmıyor.
adamlar bi taraflarina biblo sokmaktan bi hal oldular.bilseydik bukadar marjinal zevk düskünü olduklarini her mac oncesi tarftarlarina bible,sampanya sisesi gibi seyler dagitirdik,ezik deyip gec:)

Geçen sene Chelsea - Barcelona maçında hatırlıyorum 10 kişi kalmış Chelsea'de Drogba defans bile yapıyordu geriye gelip defans oyuncusundan daha iyi oynuyordu adam :D

Gelsin alayı gelsin sol beke Carlinhos gelsin stopere Serdar Taşçı gelsin forvete Drogba gelsin gelsin :D

-------------Muslera-----------------

Eboue--Semih--Serdar--Carlinhos

---------------Melo--------------------

---------Hamit---Selçuk--------------

-------------Sneijder------------------

----------Burak--Drogba-------------

Kafayı yedim :asd::asd:

seneye de gökhan inleri aldık mı yabancı kontejanını da halletmiş oluruz:ayatollah:

ne güzel hayeller demi bunlar:o

drogba ve toureyi paket yapıyormuşuz sanırım...

2 sene önce sneijder 7.5 milyona gelecek, muslera-eboue transfer edilecek, sampiyonlar liginde gruptan cikacagiz deseydi biri muhtemelen hastaneye kaldirildi, helal olsun ünal baskana

sneijder geldikten sonra da kimse transfer edemezler yahu gibisinden laflar söylemeye cesaret edemez diye düsünüyorum, drogba-toure gelirse espn brazil degil sky falan da verebilir bizim maclari, al jazeera vs.

Arkadaşlar oylama'da drogba çıktı ,kapıp geliyorum hemen .. :D

sergen yalçın : belhandayı ılk defa duyuyorum marsılyada oynadıgına göre iyidir heralde :)

fenevbahce belhandayı bitirmis baska bir transfer yapmayacaklarmıs abdullah kıgılı acıklamıs(kanalturkte acıkladılar) sergenin yorumu) : ne transfermis be belhanda kim buya ilk defa duydum o da fenev almaya kalktıgı zaman bu kadar buyutulecek bir adam degil ama yorumu cok guzel :) sanki maradona geliyor diyor adam haklı :)

geçen sene devre arası Dokayı almaya çalışırken şimdi Sneijder + Drogba nerden nereye.

drogba gecen sezon CL kupasini kazandikten sonra bence doymustur o kupayi nerdeyse tek basina aldirdi.. ama yarim sezon icin kiralasak yinede faydasini goruruz..

Bu arada bugün fildişi'nin maçı vardı dimi

Nasıl oynadı Drogba ve Kolo Toure veya oynadılar mı ?

drogba gecen sezon CL kupasini kazandikten sonra bence doymustur o kupayi nerdeyse tek basina aldirdi.. ama yarim sezon icin kiralasak yinede faydasini goruruz..

oynamasına bile gerek yok rakip drogba ismini ilk 18 kişilik kadroda görsün yeter altlarına sıçarlar :D

Şahsen ruh sağlığım adına, spor programlarını; özellikle artık amacının dışına çıkmış, bel altına vurmaktan hiç çekinmeyen, birinin eşini dahi muhabbete katabilen, üstünede utanmadan sıkılmadan sırıtabilen, dediklerinin yalan yanlış olduğu defalarca ispatlanmasına rağmen hala önümüze çıkıp program yapabilen kişilerin bulunduğu spor programlarını izlemiyorum. Sizede tavsiye ederim, biz prim vermezsek en azından uzun vadede televizyonlarımızda görmekten kurtuluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt